Lidija Andonov & Andy Pavlov predstavljaju novi singl i spot – ,,Kuda idu svi”

Muzika iz nove domaće TV serije "Nemirni"

0
Reklama


Muzika iz nove domaće TV serije „Nemirni“


BEOGRAD, 15. jun: Nakon uspešnog muzičkog albuma ,,Mlad i Radostan” kao omaž muzici i autorima koji su stvarali u Jugoslaviji 80-ih godina 20. veka, umetnici Lidija Andonov & Andy Pavlov objavlili su novi singl „Kuda idu svi“, dostupan na svim digitalnim platformama od 9. juna.

Spot za pesmu uradio je vizuelni umetnik, dizajner i muzičar Laslo Antal iz Berlina.

Snimanje muzičkog video spota je realizovano na više različitih lokacija u Hagu i Amsterdamu kao i tokom vožnje ka Berlinu, čime je ceo spot dobio obrise “road movie” estetike.

Numera ,,Kuda idu svi” promišlja osnovno egzistencijalno pitanje odnosa dobra i zla u ovom presudno osetljivom društvenom i civilizacijskom momentu, koje nije nimalo ružičasto, usled tragedija koje su nas zadesile početkom maja meseca.photo by Laslo Antal


Photo by Laslo Antal

Ova autorska pesma ujedno je i odjavna špica uspešne serije ,,Nemirni” reditelja Darka Nikolića u produkciji No Connection, koja je počela sa emitovanjem na televizijama „Superstar TV“ i Prva TV.

Originalnu muziku za ovu seriju potpisuje kompozitor Andrija Pavlović (a.k.a. Andy Pavlov), a u istom serijalu nalaze se i numere sa spomenutog albuma ,,Mlad i Radostan”.

Pevačica i glumica Lidija Andonov snimila je sa muzičko-vizuelnom grupom Sixth June sedam albuma i imala zapažene koncerte širom sveta na festivalima i u značajnim klubovima poput Berghain u Berlinu. Osnovala je prvo udruženje dramaterapije u Srbiji. 

Andrija Pavlović je uveliko poznati pijanista i kompozitor, član muzičkog sastava LP Duo sa kojim je objavio osam albuma i nastupao u koncertnim dvoranama širom sveta (Carnegie Hall  New York, Kennedy Centar Washington, Royal Danish Theater & Opera Copenhagen), sa koleginicom Sonjom Lončar.


Objavljuje i pod pseudonimom Andy Pavlov, a sa LP Duo je potpisao i primenjenu muziku za razne igrane TV serije („Dug moru„), ili pozorišne predstave („Važno je zvati se Ernest“ – Narodno pozorište u Beogradu).Foto by Laslo Antal


Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here