Lena Kovačević ponovo na naslovnim stranama magazina u Turskoj

Muzičarka sve više prisutna u inostranim projektima i saradnjama

Ivan Makragić
Ivan Makragić
Diplomirani dramaturg sa Fakulteta dramskih umetnosti, kreativac, umetnik, u šali za sebe voli da kaže da je bedno piskaralo. Ali ne i skriboman.

podeli

popularno

Adria muzzik video awards od večeras na RTS3

Od večeras na RTS3 startuje serijal emisija "Adria muzzik video awards"Molim te da objavite informaciju o ovom projektu, posvećenom...

Objavljene nominacije za 28. dodelu nagrade Porin

Po prvi put putem YouTube kanala Porina, pod voditeljskom palicom Tamare Loos, saznali smo ko su nominovani za najprestižniju...

Femix Fest od 12. do 14. marta u Beogradu

Stvaralaštvo na polju filma, muzike, fotografije, stripa, poezije     Festival ženskog stvaralaštva Femix Fest održaće se od 12. do 14. marta u Beogradu,...Muzičarka sve više prisutna u inostranim projektima i saradnjama

Čuvena srpska pevačica i muzičarka Lena Kovačević, nalazi se na naslovnim stranama magazina u Turskoj usled sve veće popularnosti u toj zemlji.
Početkom januara 2021. objavljen je njen intervju u časopisu “Modda Turkey“, a nedavno je bila i na naslovnim stranama magazina “Voir” i “Life Enjoy”.

Lena će uskoro snimiti duet pesmu na turskom jeziku za međunarodno tržište, a u mnogim zemljama širom sveta aktuelan je njen singl “Cafe” u francuskoj verziji u kojoj gostuje poznati francuski umetnik C. Sen.
Veoma je slušana i verzija pesme “Cafe” u saradnji sa holandskom muzičkom zvezdom Bollierom i srpskim elektronskim sastavom Divolly & Markward.
Tokom 2020. godine Lena Kovačević je postala deo međunarodne muzičke agencije i produkcijske kuće Pasion Turca, koja sarađuje sa mnogim velikim umetnicima širom sveta, među kojima su: Lara Fabian, Mariza, LP, Monica Molina, Dulce Pontes, Luz Casal, Randy Crawford, Neil Rodgers, Ornella Vanoni, Pink Martini.

Pre i za vreme pandemije, pop džez pevačica je održala veoma zapažene koncerte u Narodnom muzeju Beograda krajem februara, kao i dva nastupa u Zvezdara teatru tokom novembra.

Od novih singlova objavila je duet sa Markom Louisom “Kraj”, koji je pevala i uživo sa njim na svom koncertu u Narodnom muzeju, dok je na ostalim nastupima ove godine tu numeru interpretirala sama.


OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aktuelno

Performans “Putovanje blizanaca iz Argentine” 4. marta u Božidarcu

Umetnički performans “Putovanje blizanaca iz Argentine” biće izveden u četvrtak, 4. marta na Velikoj sceni Božidarca u Beogradu, a publika će taj događaj moći...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

musicpocket