Legendarna pevačica Hooverphonica, Geike, se vratila u bend i zajedno dolaze u Beograd

0
Reklama

Jedan od najuticajnijih psihodeličnih pop bendova, Hooverphonic, vraća se u Beograd u staroj dobroj postavi! Ovaj put nam stižu u klub Bitefartcafe na Kalemegdanu, 26. i 27.5. u sklopu Musicology Sessions.

Da je izreka “treća sreća” apsolutno tačna, potvrdio je i Hooverphonic svojim trećim albumom “Tri veličanstvena”. Ovaj album koji sada spada u klasike, dodao je ključne hitove ‘Vinegar & Salt’, ‘Out of Sight’ i ‘Jackie Cane’ kanonu benda uz njihov instant evergreen ‘Mad About you’. Dvadeset godina kasnije, nijedna pesma ne zvuči zastarelo (ili van vidokruga, kad smo već kod toga) i nijedan hiroviti muzički trenutak nije protraćen.

Njihove pesme su završile kao saundtrek za uticajne filmove i serije kao što su: “Ukradena lepota”, “Znam šta ste radili prošlog leta”, CSI”, “Entourage”, “Nikita” i mnoge druge. Koji je bolji način da se proslavi dvadeset godina ‘Mad about you’ nego novom koncertnom turnejom uz neočekivani povratak pevačice Geike Arnaert.

Prepun energije i nestrpljiv, trio jedva čeka da se vrati na put i izvede očaravajuću mešavinu starog i novog. Naći će se ponešto za svakog obožavatelja, i nekoliko manje zastupljenih pesama iznenađanja. Nikada nadmašeni i uvek korak ispred, Hooverphonic ima nekoliko zvučnih trikova u rukavu. Pa dozvolite da vas “Veličanstvena trojka” oduševi na samom početku sezone koncerata na otvorenom.

Koncert je podržao Centar beogradskih festivala (CEBEF).

Ulaznice su u prodaji putem servisa new.tickets.rs na prodajnim mestima širom Srbije, kao i online.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here