Legenda „Sex Pistolsa“ ima halucinacije

0
Reklama

Pank legenda podelila je da već godinama ima probleme s halucinacijama koje ga progone, a da su verovatno posledica meningitisa koji je imao kao dete, piše 24SATA.HR

Jedan od najposebnijih muzičara u istoriji je sa sedam godina zbog meningitisa u bolnici proveo oko godinu dana, a otkrio je da do danas ima strašne halucinacije, od kojih su najgore one koje uključuju bledog, visokog vampira, prenosi The Sun.

Video bih zmajeve, demone, sveštenike, sve te stvari bi me pokušavale ubiti. Bio sam prestravljen i još uvek imam neke od tih vizija i danas, posebno one vrlo visokog crnog sveštenika, gotovo poput Drakule“, ispričao je pevač.

Kad su ga pitali o najgoroj uspomeni iz detinjstva, rekao je da je to upravo bio meningitis i halucinacije koje su došle uz njega.

S vremena na vreme taj lik iskoči iz ugla sobe. Uhvatim ga krajičkom oka i sigurno mi ne želi dobro. Želi me ukrasti. Oteti. Želi mi uzeti nešto što nije njihovo“, dodao je poprilično prestravljeni Lidon.

Od 1975. do 1978. bio je pevač legendarnog pank rok benda „Sex Pistols“, a uprkos „kratkom veku“, smatraju se jednim od najuticajnijih sastava pank scene u Velikoj Britaniji, s jedinim albumom, ‘Never Mind the Bollocks, Here’s the Sex Pistols’. Nakon što se bend raspao, osnovao je Public Image Limited, sa kojim je izdao osam albuma.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here