Legenda Mančester junajteda, Erik Kantona izdaje album – Video

0
Reklama

Erik Kantona napravio je još jedan korak napred u muzičke vode, a legenda Mančester junajteda je spremna da objavi svoj debi album, uoči rasprodate turneje.

Ovaj 57-godišnji bivši francuski fudbaler objavio je svoj prvi singl ‘The Friends We Lost’ još u junu, a bivši napadač je pevao o ‘smehu i piću sa vampirima’ u video snimku koji je savrešeno opisao temu pesme.

Transformacija ‘Kralja Erika’ u muzičara, što verovatno nije iznenađenje za one koji su pratili njegovu karijeru, pa čak i nakon njegovog penzionisanja, je dobila ozbiljan obrt s obzirom na to da ovog meseca izdaje svoj prvi album.

Njegov debitantski album, ‘I’ll Make My Own Heaven’, biće objavljen 20. oktobra i uključuje mešavinu pesama pevanih na engleskom i francuskom.

Erik će zatim krenuti na turneju od pet dana kasnije ovog meseca sa uzastopnim predstavama u Mančesterskoj Stoler holu 26. i 27. oktobra, londonskom Blumsberi teatru 28. i 29. oktobra, pre nego što će završiti u Liberti holu u Dablinu 31. oktobra.

Pored „The Friends We Lost“, u saopštenju za štampu za njegov album rečeno je da će on uključivati francuski otpevanu ‘Tu Me Diras’, ‘razmetljivu rok ponudu’ nazvanu po naslovu albuma i ‘intimno psihodelični trip-hop’ pesmu pod nazivom ‘Ja bih’.

Kantona je, opisujući pisanje muzike, rekao:

Pisanje je način da postojim, jer samo moje postojanje može rezultirati pisanjem na ovaj način.“

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here