„Late Night Talking“ novi spot Herija Stajlsa!

0
Reklama

„Late Night Talkin“ je dobio svoj video spot čiji su reditelji Bradley & Pablo, koji su već sarađivali sa pevačem na spotu “Watermelon Sugar”.

Spot “Late Night Talking” pogledajte na link ispod.

Izlazak novog singla se nadovezuje  na veliki uspeh koji je Styles postigao prethodnim, vodećim singlom „As It Was“, sa albuma „Harry’s House“. „As It Was“ je na mestu #1 Billboard Hot 100 bio 9 nedelja, a drži rekord i po broju provedenih na vrhu Billboard Global liste (12 nedelja) i još uvek drži poziciju najuspešnije pesme 2022.godine, jer je do sada jedini singl koji je dostigao višestruko platinasti tiraž.

Treći studijski album britanskog pevača, „Harry’s House“ (Columbia Records/Menart), koji je debitovao na mestu #1 britanske i američke liste albuma,  je dostigao platinasti tiraž, a još uvek drži rekord za najprodavaniji album ove godine  u prvoj nedelji izlaska, kada je ostvario tiraž od 521.5 hikjada prodatih primeraka. Harry Styles je trenutno na evropskom delu svoje već veoma uspešne Love On Tour turneje,a preostale datume možete pogledati ovde:  https://www.hstyles.co.uk/

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here