KVARTET “40 FINGERS” NASTUPA 4. NOVEMBRA U KOMBANK DVORANI

GITARSKA SENZACIJA KAO DEO GUITAR ART FESTIVALA

Ivan Makragić
Ivan Makragić
Diplomirani dramaturg sa Fakulteta dramskih umetnosti, kreativac, umetnik, u šali za sebe voli da kaže da je bedno piskaralo. Ali ne i skriboman.

podeli

popularno

Rundek, Gile i Remi u žiriju za Nagradu “Milan Mladenović”

Muzičari Darko Rundek, Srđan Gojković Gile i Mirela Priselac Remi biće članovi ovogodišnjeg žirija za dodelu Nagrade...

Pixies u Beogradu, ali tek sledeće godine

Legendarni američki bend The Pixies umesto 1. septembra 2020. godine kako je bilo najavljeno, održaće koncert na...

Srpske manifestacije od države zatražile podršku i jasan plan otvaranja ove ugašene privredne grane

Obraćamo se domaćoj javnosti kao predstavnici manifestacione privrede koja obuhvata festivale, sajmove, kongrese, koncertne promotere, iznajmljivače opreme, tiketing...

GITARSKA SENZACIJA KAO DEO GUITAR ART FESTIVALA


Kako je pandemija koronavirusa sve kulturne manifestacije obustavila, tako je na žalost 21. izdanje Guitar Art fest-a moralo biti prekinuto posle samo prve večeri otvaranja kada je nastupio virtuoz Daniel Casares pred rasprodatom salom Kombank Dvorane. Već naredni programi kao što je grupa “Ođila” ili gitarski kvartet “40 Fingers” nisu imali priliku da se predstave publici jer smo svi bili u karantinu gotovo dva meseca.

Kako stvari stoje, kulturna i muzička izolacija će potrajati još neko vreme, te ne možemo pre jeseni očekivati velike koncerte i festivale poput BEMUS-a, BITEF-a, Beogradskog Džez festivala, a još nije odlučeno šta će biti na kraju sa EXIT-om, Arsenal Festom, Beer festom, Beer Gardenom ili BELEF-om koje jednim delom producira CEBEF.


Sada je na društvenim mrežama stiglo i zvanično saopštenje od organizacije Guitar Art festivala kada možemo slušati barem jedan sastav sa ovog odloženog festivala. U pitanju je spomenuti kvartet “40 Fingers” koji definitivno kod nas gostuje 4. novembra na istom planiranom mestu – Kombank Dvorana.
Obraćanje javnosti vam prenosimo u celini sa Facebook stranice GAF-a gde ćete dobiti sve informacije oko moguće zamene ulaznica i termina za potvrđeni koncert.

Guitar Art fest:

Italijanska gitarska senzacija “40 Fingers” odlaže koncert za jesen!
Novi termin prvog koncerta planetarno popularnog gitarskog kvarteta “40 Fingers” zakazan je za sredu, 4. novembar u Kombank dvorani.

Prvi koncert gitarske supergrupe trebalo je da se održi 12. marta u okviru XXI Guitar Art Festivala u Kombank dvorani, ali pomeren je zbog novonastale situacije pojavom korona virusa.

Koncert je prvobitno pomeren za 20. maj, ali zbog nepromenjene situacije i zabrane okupljanja ljudi u zatvorenom prostoru, organizator Guitar Art Festival obaveštava svoju publiku da je koncert pomeren za 4. novembar.

Kupljene ulaznice važiće i za novi termin koncerta i neće morati da se menjaju.

Takođe, publika će imati priliku da ukoliko nije u mogućnosti da poseti koncert u novom terminu 4. novembra, vrati karte (do 20. oktobra) i zamene za bilo koji novi koncert na sledećem XXII Gitar Art festivalu koji će se održati od 9. do 14. marta 2021. godine u Beogradu.

Za više informacija, molimo vas da pošaljete email na info@gaf.rs.


Eto, onda se vidimo 4.11. u Kombank Dvorani! Barem ćemo ih gledati u tekućoj 2020. godini!
Gitarsku atrakciju do tada možete slušati malo i na YouTube kanalu gde ćete se podsetiti svih obrada filmske muzike i drugih kultnih dela klasike, rock i pop standarda po čemu su oni veoma popularni.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aktuelno

ARSENAL FEST U DRUGAČIJEM IZDANJU OVOG LETA !

Planirani program Arsenal Festa usled svima dobro poznate situacije sa globalnom pandemijom Kovid-19 neće biti održan...

Online muzička konferencija “Audience development within classical music” u sredu (27.05.) i četvrtak (28.05.)

Promocija umetnika i odnos sa publikom ZANIMLJIVA panel konferencija na engleskom jeziku preko interneta biće održana sutra i u četvrtak na temu...

KLUB FEST U ZEMUNU KONAČNO OTVARA ŠIROM VRATA ZA KONCERTE POSLE PANDEMIJE

OD EYESBURN, PREKO NIKOLE VRANJKOVIĆA I “GIFT” DO ATHEIST RAP-A Stišala se strast oko opasnih vesti, izolacije, karantina, vanredno...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!