KULTURA–MUZIKA NA ČEKANJU (VOL. 7): ODLOŽEN FESTIVAL “GRDELIČKO LETO” I KONCERT KALIOPI VEČERAS (10.07.)

SERIJA NEZAUSTAVLJIVIH OTKAZIVANJA

Ivan Makragić
Ivan Makragić
Diplomirani dramaturg sa Fakulteta dramskih umetnosti, kreativac, umetnik, u šali za sebe voli da kaže da je bedno piskaralo. Ali ne i skriboman.

podeli

popularno

Robbie Williams ne dozvoljava da korona ove godine otme Božić

Muzičar peva nešto drugačiju pesmu ovoga Božića - novi hit singl “Can't Stop Christmas” - sanke Deda Mraza su...

Zaposlenima u ustanovama kulture 100 odsto plata ako dobiju kovid

Zaposleni u ustanovama kulture imaće pravo na naknadu plate u visini od 100 odsto prosečne plate ostvarene u prethodnih...

Jedinstveni hrvatski freak-folk-punk-trip-hop dvojac Seine objavio novi videospot ‘Elektro Zlo’

Jedinstveni hrvatski freak-folk-punk-trip-hop dvojac Seine objavio je novi videospot za pjesmu 'Elektro Zlo' s prošlogodišnjeg albuma '22' (Moonlee Records...

SERIJA NEZAUSTAVLJIVIH OTKAZIVANJA

Samo što smo najavili manifestaciju “Grdeličko leto” na Trgu u Grdelici u okolini Leskovca, u našem koncertnom kalendaru za jul i avgust 2020. u tesnoj i teškoj borbi protiv pandemije, sada ćemo morati odmah i da odjavimo ovaj muzički događaj koji je po planu trebalo da počne večeras (petak, 10. jul u 21.00h) nastupom veoma drage regionalne pop dive kod nas – Kaliopi.

Makedonska muzičarka se tim povodom i oglasila na svojoj zvaničnoj Facebook stranici sledećim rečima:

Dragi moji,

Zbog novonastale epidemiološke situacije sa virusom Covid-19 pomera se “Grdeličko leto” 2020, a time i moj koncert koji je trebalo da otvori manifestaciju.

Novi koncertni termin ćemo najaviti naknadno u skladu sa uslovima za njegovo održavanje i planovima organizatora.

Hvala vam na razumevanju!

Voli vas vaša Kaliopi .


Jedan od najlepših ženskih vokala bivše Jugoslavije bila je veoma aktivna tokom čitavog karantina ovog korona perioda u vidu online video klipova kao mini svirke za sve svoje iskrene fanove, putem svoje FB stranice.
Takođe je bila veoma inventivna povodom svog kreativnog konkursa za sve njene pratioce i mlade talente, koji je objavila i sprovela u delo tokom nekoliko nedelja.

U Beogradu je Kaliopi poslednji put imala uspešan koncert krajem novembra 2019. u Kombank Dvorani, a onda i po celoj Srbiji u svim većim gradovima, do Nove godine. Veče u Grdelici bi bio prvi susret uživo Kaliopi sa srpskom publikom u 2020. godini, ali eto, na ovo druženje se mora malo sačekati.

Po svemu sudeći, kako se pomera celo Grdeličko leto, tako će i na zatvaranju koncert rock grupe Van Gogh biti odložen za neki drugi datum od rezervisanog – 24. jula. Žitelji Grdelice će tako trio Đule-Srba-Gaga gledati drugi put.


Izgleda da na žalost Covid 19 ponovo pobeđuje sve kulturne aktivnosti Srbije i celog sveta. Dokle tako …. Kao da nema kraja.


Ivan Makragić

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aktuelno

Promocija kolekcije svih albuma YU grupe povodom 50. rođendana u petak (4.12.)

Šta je pola veka za čovekaIzuzetan i značajan jubilej od 50 godina postojanja, rok sastav YU grupa (nastali...

Pevač Roni Romero (Rainbow) specijalno za Music Star Production o supergrupi Intelligent Music Project

Omiljeni muzičari su mi Fredi Merkjuri, Dejvid Kaverdejl, Riči BlekmorVeć smo pisali nedavno na stranicama našeg magazina o prvoj stranoj grupi koja je negde...

Martin Mills legenda indie scene gost Runda Digital Day

Drugo izdanje Runda Digital Day-a kreće za dva dana, u sredu 02.12., pa će sve do petka, 04.12. sve biti u fokusu regionalne muzičke industrije....

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!