Krenula prodaja ulaznica za osmo izdanje festivala ULTRA Europe – Raspored

0
Reklama

Vest o povratku najvećeg svetskog muzičkog festivala u Hrvatsku, odjeknula je prošle nedelje hrvatskim, regionalnim i međunarodnim medijima, a sudeći prema prvim reakcijama i velikom interesu koji je zabeležen na svim društvenim kanalima festivala, obožavaoci su jedva dočekali povratak svog omiljenog festivala.

Dugoočekivano osmo izdanje festivala ULTRA Europe održaće se na stadionu Park Mladeži u Splitu, od 8. do 10. jula 2022., a ograničeni broj TIER 1 ulaznica od danas kreće u prodaju.

Ograničeni broj ulaznica faze TIER 1 kreće u prodaju danas, a sve se informacije mogu pronaći na službenoj stranici https://ultraeurope.com/tickets/festival/.

Početna cena za trodnevnu GA ulaznicu iznosi 139€ dok će svi oni koji su spremni na posebno VIP iskustvo morati izdvojiti 369€. Potpuni ULTRA doživljaj, koji predstavlja sedmodnevno putovanje na četiri čarobne lokacije i 8 jedinstvenih party stanica, omogućuju ultimativne Destination ULTRA Europe ulaznice, a od danas se mogu osigurati po ceni od 339 evra.

Prvih 250 fanova koji kupe ove ulaznice dobiće ekskluzivnu pozivnicu za ULTRA Europe Sunset Family Dinner na ostrvo Vis, koja će se održati pre početka završne zabave u čarobnoj tvrđavi Fort George. Za sve one koji će na osmo izdanje festivala doći u društvu prijatelja i koji imaju ULTRA pasoš, omogućene su i grupne ulaznice pa će na 5 kupljenih, dobiti i šestu.

Sedmodnevni doživljaj Destination ULTRA službeno počinje u četvrtak, 7. jula, kada je na rasporedu i prva party stanica osmog izdanja, Destination ULTRA Opening Party.

Trodnevni muzički i scenski spektakl ULTRA Europe održaće se od 8. do 10. jula na stadionu Park Mladeži u Splitu. U ponedjeljak, 11. jula, obožavaoci moći će da uživaju u Brač Regatti, koja će se ponovno održati u jednom od najlepših otvorenih klubova na Mediteranu, u Clubu 585 na Braču. Zatim se u utorak, 12. jula, Destination ULTRA seli na najsunčaniji hrvatsko ostrvo Hvar koji za svoje posetioce sprema čak dva muzička programa i to na novoj lokaciji. Svetski poznati Carpe Diem Beach Club otvara svoja vrata u podne kako bi posetioci mogli uživati u suncu, moru i plesnoj muzici koju donosi ULTRA Beach, a na istom će se mestu održati i večernji program RESISTANCE Hvar. Poslednja stanica je RESISTANCE Destination ULTRA Closing Party, koji stiže na Vis u sredu, 13. jula, a još će se jednom predstaviti u intimnoj i ekskluzivnoj atmosferi 200 godina stare tvrđave Fort George.

RASPORED, DESTINATION ULTRA 2022:

7. jula – Destination ULTRA Opening Party, Split

8. – 10. jula – ULTRA Europe, stadion Park Mladeži, Split

11. jula – Brač Regatta, 585 Clubu, Bol, Brač

12. jula – ULTRA Beach, Carpe Diem Beach Clubu, , Hvar

12. jula – RESISTANCE Hvar, Carpe Diem Beach Clubu, Hvar

13. jula – Destination ULTRA Closing Party, tvrđava Fort George, Vis

GA ULAZNICE 
TIER 1 GA trodnevne ulaznice – 139 €

VIP ULAZNICE
TIER 1 VIP trodnevne ulaznice – 369 €

DESTINATION ULTRA EUROPE ULAZNICE
TIER 1 Destination ULTRA Europe ulaznice – 339 €

ULTRA PASSPORT PONUDA
Vlasnici ULTRA, s pet kupljenih ulaznica dobiju i šestu

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here