Kreće oproštajna turneja Eltona Džona

0
Reklama

Britanska muzička zvezda Elton Džon (74) izabrao je 30 novih datuma tokom naredne godine, kada će nastupiti u Evropi i Severnoj Americi, u okviru velike oproštajne turneje koja je prekinuta zbog pandemije koronavirusa.

Pre svega toga, Elton Džon nastupitće u Bersiju, koji se sada zove Akor Arena, 10., 12. i 13. oktobra ove godine, na tri koncerta koja su rasprodata, a bila su planirana za oktobar prošle godine.Nastavak turneje krenuće u maju 2022. u Frankfurtu, a završiće se šest meseci kasnije u Los Anđelesu.

Pevač širokoj publici najpoznatiji možda po pesmi „Candle in the Wind“ nastupiće 11. juna 2022. u Parizu, u dvorani „La Defens Arena“, na poslednjem koncertu u Francuskoj, objavila je njegova producentska kuća, prenose britanski mediji.

Muzičar je počeo oproštajnu turneju pod imenom „Farewell Yellow Brick Road“ 2018., predvidevši više od 300 koncerata širom sveta u tri godine. Nakon evropske i severnoameričke turneje, predviđena su još četiri koncerta u Australiji i na Novom Zelandu početkom 2023. godine.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here