Kragujevački bend Darkshines objavio četvrti video-singl sa prošlogodišnjeg albuma Predaj se

0
Reklama

Kragujevački bend Darkshines je, posle spotova za pesme Zaboravi me“, “Predaj se iKriva za sve”, objavio i četvrti video-singl sa prošlogodišnjeg albuma “Predaj se”, za numeru “Otisak na koži”. Muziku za ovu pesmu komponovali su gitarista Branislav Blagojević poznat kao Boža Friedman, i Jelena Milovanović koja je napisala i tekst, a miks je delo Ivana Ilića. Snimatelj spota je Zoran Lazarević, a Rale Petrović je bio zadužen za režiju i montažu. 

To je priča o dvoje ljudi koji se, iako svesni vrlina i mana svoje emotivne veze, vrte u začaranom krugu strasti i hemije koja ih spaja na neki čudan način – opisuje pevačica benda Dušica Đurđević. – Pošto ih iscrpi i izlomi na više nivoa, njihova ljubav se završava razdvajanjem. Toliko isti, a suštinski toliko različiti, nisu uspeli da nađu kompromis i zato svako odlazi svojim putem. U ovoj pesmi, koju krasi fenomenalan aranžman, pronaći će se mnogi i sigurna sam da će se svideti publici. 

Album „Predaj se”, koji je objavila promoterska kuća Long Play, dobio je odlične kritike, što je dovelo do toga da numera “Usne od somota” uđe u konkurenciju za rok pesmu godine u organizaciji MAC Awards.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here