Kontakt

MusicPocket.org

Sadržaj portala je proizvod rada redakcije musicpocketa i saradnika portala.

Sav materijal na ovom portalu zaštićen je autorskim pravima i svaka neovlašćena upotreba može predstavljati kršenje Zakona o autorskom i srodnim pravima, Zakona o žigovima ili drugih zakona iz oblasti intelektualne svojine. Osim ukoliko je drugačije naznačeno na drugom mestu na ovom portalu, sav sadržaj možete pregledati, kopirati, štampati ili preuzimati isključivo za ličnu, nekomercijalnu upotrebu i u informativne svrhe, pod uslovom da sve naznake o autorskim pravima ili drugim vlasničkim informacijama koji su sadržani u originalnom dokumentu zadržite u svim kopijama.

Sadržaj za dalju on-line distribuciju ili korišćenje u drugim medijima može se koristiti isključivo uz saglasnost uredništva portala.

Ako mislite da bilo koja informacija na portalu nije tačna, molimo vas da nas blagovremeno o tome obavestite, kako bi se sprovele adekvatne mere za proveru ispravnosti informacija.

Linkovi sadržani na portalu, koji vode na nezavisne sajtove, prikazani su isključivo pogodnosti čitalaca i obaveštavanja.

Musicpocket u prevodu  (muzicki džep) je muzička organizacija iz Vranja koja ima za cilj formiranje drugačijeg sistema vrednosti, podsticanja i približavanja muzičke kulture široj publici. Bavi se promocijom muzičkih izvodjaca i organizacijom muzičkih događaja u poslednjih par godina (Jelen top 10 turneja Vranje, Dža ili Bu, klub darkwood Vranje, Popečitelji, Novembar OKCE Vranje, Voodoo Popaj, Paraćin).

Na svom muzičkom portalu, svakodnevnim muzickim najavama iz sveta muzike, posvećenost muzičkom istraživanju,  uspeli smo da se pozicioniramo kao jedan od glavnih aktera na lokalnoj muzičkoj sceni.

Nudimo vam:

  • Blagovremene najave o svim detaljima vezanim za muzičku manifestaciju
  • Najave nastupa uz opširnije prikaze
  • Intezivnu medijsku kampanju u periodu neposredno pred odrzavanje
  • Iscrpne izveštaje uz foto i video priloge
  • Intervjue sa značajnim izvođačima
  • Razmena banera
  • Promovisanje muzičkih izvodjača

Za izvođače:

  • Snimanje profesionalnih muzičkih spotova, lyrics videa kao i koncertnih nastupa
  • Prostornu i tehničku podršku organizovanja koncerata u regionu
  • Digitalna muzička distribucija na muzičkim servisima

Sve navedene aktivnosti ćemo realizovati na našem portalu, kao i na našim stranicama na društvenim mrežama (facebook, instagram, twitter).

Ukolko ste zainteresovani za neku od ponuđenih opcija, možete da nas kontakrirate na ovoj stranici.

Ostavite poruku ovde: