Kontakt 2019: Eyesburn, Goblini i Zoster na proleće u Hali sportova

musicpocket
musicpocket
Promotivni muzički magazin!

podeli

popularno

Sledeću Kontakt konferenciju, koja će se održati od 20. do 23. marta, pored debata o stanju u muzičkoj industriji obeležiće i veliki koncert na kome će nastupiti Eyesburn u originalnoj postavi, uz Gobline i Zoster. Koncert je najavljen za 23. mart u Hali sportova Ranko Žeravica.

Eyesburn su na svojim profilima na socijalnim mrežama napisali: „Dvadeset godina od našeg prvog velikog koncerta u Beogradu. Šta kažete da proslavimo?“ Bend je nastao još 1994. godine, a do sada su objavili osam studijskih albuma, zadnjih godina nisu bili previše aktivni zbog drugih projekata članova. Ovo će biti jedinstvena prilika da se podsetimo hitova benda koji je imao evropsku turneju i sarađivao sa bendom kao što je Soulfly!

Kao podrška ovom jedinstvenom događaju priključili su se i Goblini, pankeri originalno iz Šapca, koji već godinama važe za jedan od naših najboljih koncertnih bendova.

Zoster je grupa iz Mostara, osnovana 2000. godine. Dosad su snimili četiri studijska albuma, za sada poslednji  ‘Srce Uzavrelo’ pojavio se januara 2015. godine. Njihov zvuk se karakteriše kao reggae sa uticajima pop muzike.

Ulaznice se mogu nabaviti na prodajnim mestima Eventim SerbiaDD Tickets i u Šikarici po promo ceni od 900 dinara, prodaja kreće od ponedeljka, 17. decembra.

https://www.facebook.com/KONTAKTconference/videos/2223186797947580/

- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Reklama

Aktuelno

Kritike na račun Ukrajine koštale Rodžera Votersa koncerata u Poljskoj: Biće persona non grata

Suosnivač Pink Flojda Rodžer Voters otkazao je koncerte planirane u Poljskoj zbog besa tamošnje javnosti nakon njegovog nedavno izrečenog stava o...
Reklama
musicpocket