Konstrakta dobila drugo priznanje ove sedmice

0
Reklama

Drugo priznanje ove sedmice, a ko zna koje po redu ove godine, stiglo je na adresu pevačice i ovogodišnje predstavnice na Eurosongu – Ane Đurić Konstrakte.

Anketirani na zvaničnom Instagram nalogu Evrosonga, koji inače okuplja nešto više od milion pratilaca, tekst Konstraktine pesme proglasili su nedavno za najbolji na ovogodišnjem Evrosongu, a sada su odlučili da Konstrakta zaslužuje i nagradu u kategoriji – najinovativniji scenski nastup.

Kada pada – onda lije, najbolji je opis sjajne godine koja je iza pevačicine i njenog tima.

Lavor, sapun, peškir i čuveno pranje ruku, elementi nastupa o kojima je svet brujao tokom Evrosonga, očito su oduševili fanove Evrosonga.

Pre odlaska na Evrosong, na kom je Srbiji donela odlično 5. mesto u finalu, Konstrakta je za CdM, između ostalog, priznala da čak ni onima koji su učestvovali u stvaranju pesme i spota “In Corpore Sano” nije lako da odgonetnu šta je tajna uspeha ovog hita.

Pretpostavke su to. Čini mi se da u ovom slučaju tome doprinosi tema koja je univerzalna, to što je bit, ritam, nekako pitak i prihvatljiv. Elementi koreografije su najjednostavniji mogući, ali su smisleni u ovom kontekstu. Sve zajedno doprinosi. I slojevitost pesme. Nudi mogućnost različitih tumačenja i ljudi mogu da biraju za šta će da se vežu u toj priči”, primetila je Konstrakta.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here