Koncert Rundek & Ekipa, 28. maj, SKCNS Fabrika

0
Reklama

Rundek & Ekipa nastupiće u subotu, 28. maja u SKCNS Fabrici. Ekipu čine mahom mlađi muzičari sa bogate i vibrantne nove zagrebačke scene, koje je Darko Rundek okupio 2017. godine za potrebe turneje povodom obeležavanja dve decenije albuma „Apokalipso“. To su Roko Crnić na bas gitari i bubnjevima, Silvio Bočić na bubnjevima, gitari i basu, Miro Manojlović na udaraljkama i vibrafonu, Igor Pavlica svira trubu, a Ana Kovačić svira saksofon i sintisajzer. Muzičari često menjaju instrumente, a svi pevaju, na čelu sa Darkom Rundekom, koji i svira gitaru.

Moram reći da se osjećam zahvalan sudbini što smo se ovako lijepo našli i uživamo svirati zajedno, i što publika sa nama rado dijeli taj užitak!“, kaže Rundek o Ekipi.

Nakon singlova „Tamni jorgovan“, „Barbara“ i „Pješčane oluje“, Rundek & Ekipa su sa Andrejom Kurelec Košavić snimili fantastičan album „Mura Mura“, a u decembru 2020. godine izlazi im „Brisani prostor“, po mnogim anketama album godine i dobitnik Porina za najbolji album alternativne muzike. Pratili su ga singlovi „Unutarnji glas“, „Tko su svi ti ljudi“, „Mila“ i „Voljeti stvarno“. Autor pratećih videa je Roko Crnić, koji je uz Rundeka autor značajnog dela tekstova i muzike na „Brisanom prostoru“.

U leto 2021. godine započeli su koncertnu promociju abuma, koliko je to pandemija koronavirusa dozvoljavala, a ove godine je nastavljaju.

Ulaznice su u pretprodaji od ponedeljka, 11. aprila i mogu da se kupe online na http://www.gigstix.com/ kao i na prodajnim mestima Gigstixa. Early bird ulaznice koštaju 1.200 dinara, a regularna cena ulaznica u pretprodaji biće 1.500 dinara. Na dan koncerta cena će iznositi 1.800 dinara, a ulaznice će moći da se kupe na biletarnici Fabrike. Vrata Fabrike otvaraju se u 20 časova. Koncert će početi u 21 čas.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here