Koncert pop zvezde Marije Šerifović pred banjalučkom publikom

0
Reklama

Koncert pop zvijezde Marije Šerifović pred banjalučkom publikom održaće se 08. marta u SD Borik, sa početkom u 20:00.

Marija Šerifović jedna je od najpriznatijih i najcjenjenijih pop pevačica u regiji, izuzetnih vokalnih sposobnosti, čija popularnost sa svakim novih hitom i samom interpretacijom raste iz dana u dan. Njene nastupe prati veliki broj fanova iz cele regije, te se za svaki koncert uvek traži karta više. Zasigurno će tako biti i ovoga puta, posebno imajući u vidu da smo dugo čekali na njen samostalni nastup u Banjaluci.

Njenu dosadašnju karijeru obežili su brojni hitovi: „Sama i nervozna“, „Pametna i luda“, „Nije ljubav to“, „11“ i možda publici najdraža „Molitva“ sa kojom je 2007. godine odnela pobedu na Eurosongu u Finskoj.

Koncertom Marije Šerifović 08. marta u SD Borik, Banjaluka, organizatori OK team i Prorent uz podršku generalnog sponzora, kompanije m:tel, uz već najavljeni nastup Massima Savića 14. februara na istoj lokaciji, nastavljaju sa odličnim koncertnim programom u gradu na Vrbasu.

Ulaznice za ovaj koncert u prodaji će biti od petka 04. februara na Trgu Krajine u Banjaluci, i putem prodajnog sistema gigstix.ba. U prodaji je ograničen broj ulaznica po ceni od: 25,00 KM (parter,  A i B tribina); 30,00 KM (D tribina); 50,00 KM (FAN PIT).

Sve info o ovom događaju, možete pratit na zvaničnom eventu: https://www.facebook.com/events/1200760520491469

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here