KONCERT MASSIMA ZA DAN ZALJUBLJENIH U BANJALUCI

0
Reklama

Jedan od najznačajnijih voklanih izvođača u regiji, kojeg mnogi poplarno zovu i vokalni genije Massimo Savić, 14. februara održaće koncert u SD Borik u Banjaluci sa početkom u 20:00.

Nakon duže pauze, banjalučka publika na praznik zaljubljenih biće u prilici da uživa u omiljenim hitovima ovog poznatog kantautora. Massimo će i ovoga puta za brojne fanove izvesti svoje najveće hitove iz gotovo četiri decencije duge karijere. „Iz jednog pogleda“, „Dodirni me slučajno“, „Krug u žitu“, „Suze nam stale na put“, kao i fenomenalne obrade domaćih pjesama, kojima je dao jednu posebnu emociju i pronašao put do srca publike, poput „Loše vino“, „Bacila je sve niz rijeku“ i dr, samo su dio repertoara u kojem ćemo zajedno uživati 14. februara.

Oni koji njegovu karijeru prate još od vremena kada je bio frontmen grupe Dorian Gray, kao i kasnije kroz samostalnu karijeru, znaju da je svojim vokalnim sposobnostima, emocijom i energijom, uvijek nalazio put do srca publike, svojih kolega i muzičkih znalaca koji su za njegov rad uvijek imali samo riječi hvale i pozitivne kritike. Sa svakim novim albumom Massimo nam donosi brojne nove hitove koji sedmicama gospodare regionalnim top listama.

Koncertni spektakl koji će se održati na parteru SD Borik u Banjaluci, biće sjedećeg tipa, sa ograničenim brojem mjesta, uz poštovanje svih epidemioloških mjera i preporuka.

Organizatori koncerta OK team i Prorent uz podršku generalnog sponzora, kompanije m:tel  ovim događajem najavljuju koncertnu sezonu u gradu na Vrbasu.

Ulaznice za koncert Massima u prodaji su od četvrtka 20. januara na Trgu Krajine u Banjaluci. U prodaji će biti ograničen broj ulaznica po cijeni od 50,00 KM (VIP) i 30,00 KM.

Sve info o ovom događaju, možete pratiti na zvaničnom eventu: https://www.facebook.com/events/660180545330030/?ref=newsfeed

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here