KONCERT GRUPE SVEMIRKO ODLOŽEN ZA 24. JUL PROVETRAVANJE NA DEV9T, STARA CIGLANA

0
Reklama

Beograd, 19.07.2021 – Vremenske nepogode u vidu obilnih pljuskova i grada onemogućili su da se bezbedno održi koncert grupe Svemirko u okviru progarma ,,Provetravanje na Dev9t“ u Staroj Ciglani, planiran za 18. jul.

Subota, 24. jul, je novi datum održavanja koncerta. Sve ulaznice važe za novi termin. Ko nije u mogućnosti tada da dođe, ulaznice može da vrati na prodajnim mestima na kojima su i kupljene – do srede, 21. jula.

SVEMIRKO je pop bend. Iako njegova muzika možda i nije pop u klasičnom smislu te definicije, on je svakako onaj koji postavlja trendove te koji pomera ili čak uklanja granice. Od svojih početaka i u tek četiri protekle godine Svemirko postaje lako moguće najtraženija koncertna senzacija na području zemalja koje nastanjuju Južni Sloveni, dok ključna osoba, glavni i kreativan um benda Marko Vuković, ne prestaje da isporučuje obećano i neočekivano.

Novi, treći Svemirkov studijski album „Skalamerija“ završni je deo „-ija“ trilogije. Drugačiji, veštiji, progresivniji i opaljeniji uporedo sa prethodnim albumima „Tunguzija“ i „Vanilija“, dostojan je završetak, ako ne i najisčekivaniji deo ove trilogije epskih proporcija. I ,,Tunguzija“ i ,,Vanilija“ i ,,Skalamerija“ sa Svemirkom stižu u Beograd 18. jula.

Ulaznice su dostupne putem Ticket Vision prodajne mreže, kao i na tickets.rs po ceni od 1.200 dinara. Na veče koncerta, na ulazu u Staru ciglanu, koštaće 1.500 
 

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here