Koncert Električnog orgazma u Novom Sadu pomera se za 22. oktobar

0
Reklama

Nakon spektakularnog koncerta u Subotici, na kojem je euforična publika horski pevala, gromoglasnim aplauzima nagrađivala legendarni bend posle svake pesme i čak dva puta ih vraćala na bis, rok-velikani Električni orgazam stižu i u Novi Sad. Koncert će biti održan u okviru projekta Udruženja Free Space “Prekinimo MUK u muzici, umetnosti i kulturi” u dvorištu Ateljea Kurucić na Petrovaradinskoj tvrđavi, u petak, 22. oktobra, sa početkom u 19 časova.

Naime, koncert je prvobitno bio zakazan za 16. oktobar, ali je usled najave loših vremenskih uslova pomeren za 22. oktobar.  Bend će ovom prilikom sa novosadskom publikom proslaviti 41 godinu postojanja i 40 godina od izlaska prvog albuma.

Uvek se radujemo koncertima u Novom Sadu, i rado mu se vraćamo. To je jedan od gradova gde smo nastupali od samog nastanka benda, još od 1980. godine, tako da se podrazumeva da ćemo i u Novom Sadu obeležiti 41 godinu postojanja i 40 godina od izlaska prvog albuma. Obećavam Novosađanima još jedan nezaboravan koncert“, poručuje Gile pred koncert.

Ulaznice su u prodaji po ceni od 1200 rsd, a dostupne su na GIGSTIX prodajnim mestima, kao i onlajn: http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/6-koncerti/3330-elektriniorgazam401godina

Na dan koncerta cena ulaznice će biti 1500 rsd.

Sve prethodno kupljene ulaznice za koncert 16. oktobra važiće i za novi datum bez prepravke, kao i ulaznice kupljene za koncert u Domu kulture, koji je trebalo da bude održan 20. marta prošle godine.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here