Koncert Električnog orgazma u Novom Sadu pomera se za 22. oktobar

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Nakon spektakularnog koncerta u Subotici, na kojem je euforična publika horski pevala, gromoglasnim aplauzima nagrađivala legendarni bend posle svake pesme i čak dva puta ih vraćala na bis, rok-velikani Električni orgazam stižu i u Novi Sad. Koncert će biti održan u okviru projekta Udruženja Free Space “Prekinimo MUK u muzici, umetnosti i kulturi” u dvorištu Ateljea Kurucić na Petrovaradinskoj tvrđavi, u petak, 22. oktobra, sa početkom u 19 časova.

Naime, koncert je prvobitno bio zakazan za 16. oktobar, ali je usled najave loših vremenskih uslova pomeren za 22. oktobar.  Bend će ovom prilikom sa novosadskom publikom proslaviti 41 godinu postojanja i 40 godina od izlaska prvog albuma.

Uvek se radujemo koncertima u Novom Sadu, i rado mu se vraćamo. To je jedan od gradova gde smo nastupali od samog nastanka benda, još od 1980. godine, tako da se podrazumeva da ćemo i u Novom Sadu obeležiti 41 godinu postojanja i 40 godina od izlaska prvog albuma. Obećavam Novosađanima još jedan nezaboravan koncert”, poručuje Gile pred koncert.

Ulaznice su u prodaji po ceni od 1200 rsd, a dostupne su na GIGSTIX prodajnim mestima, kao i onlajn: http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/6-koncerti/3330-elektriniorgazam401godina

Na dan koncerta cena ulaznice će biti 1500 rsd.

Sve prethodno kupljene ulaznice za koncert 16. oktobra važiće i za novi datum bez prepravke, kao i ulaznice kupljene za koncert u Domu kulture, koji je trebalo da bude održan 20. marta prošle godine.

IzvorPress
FotoWOOD
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Zdenka Kovačiček i Matija Cvek osvojiće vas zajedničkim singlom “Tvoje usne”

Novi singl “Tvoje usne” kolaboracija je s genijalnim Matijom Cvekom kao gostom na Zdenkinom hvaljenom albumu “Konstatacija jedne mačke” koji je tokom ove godine uz CD...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket