Koncert benda Vizelj, uz goste Viking Krew // 30. septembar // SKCNS Fabrika

0
Reklama

Nakon sjajnog nastupa na Ritmu Evrope, prvi samostalni veliki novosadski koncert benda Vizelj održaće se u subotu 30. septembra 2023. u SKCNS Fabrici.

Posle mnogo zahteva, bend je rešio da svoje brojne fanove počasti jednim spektaklom epskih proporcija! Dođite na jedinstvenu promociju drugog albuma sastava Vizelj „Ne vidim te od dima“ na kojoj će kao podrška nastupiti specijalni gosti, rep rejv grupa, Viking Krew.

Pioniri novog srpskog alternativnog zvuka i jedni od osnivača Hali Gali kolektiva dolaze u Novi Sad da demonstriraju svoju silovitu energiju koju su u poslednje vreme digli na potpuno novi nivo. Ako ste bili na Vizelju do sada, znate šta vas očekuje, ako pak niste slušali ovaj bend uživo, obavezno dođite, ovo će biti nastup koji se ne zaboravlja.

Viking Krew je beogradska pank-rep-rejv grupa, osnovana 2014. godine. Od 2017. do danas stekli su kultni status, zahvaljujući mešavini agresije i humora u svojim pesmama, DIY produkciji i energičnim nastupima. Sredinom 2023. godine objavili su debi album „Omojbožejao“ – kolekciju 12 kratkih, ali eklektičnih i udarnih traka – preko Bassivity Digital-a.

Ulaznice se mogu kupiti na sajtu i prodajnim mestima Gigstixa po ceni od 700 dinara. Na dan koncerta, na vratima Fabrike, cena će biti 1000 dinara.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here