Koncert benda Pekinška patka, 17. maj, SKCNS Fabrika

D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno


Bend obeležava godišnjicu prvog nastupa koji je bio 1979. godine na Omladinskom festivalu u Subotici. Patka je podmlađena sa tri nova člana, a od originalne postave tu su gitarista Sreten Kovačević Sreta i bubnjar Laslo Pihler Cila, osnivači Pekinške patke.


Na koncertu će svirati dobro poznate pesme sa prvog albuma „Plitka poezija“, koji je Jugoton objavio 1980. godine. Ulaznice su u pretprodaji i mogu da se kupe online na http://www.gigstix.com/ kao i na prodajnim mestima Gigstixa. Cena ulaznica u pretprodaji je 1.200 dinara.
Na dan koncerta cena će iznositi 1.500 dinara, a ulaznice će moći da se kupe na biletarnici Fabrike. Vrata Fabrike otvaraju se u 20 časova. Koncert će početi u 21 čas.


Novinarske ekipe koje žele da se akredituju treba da pošalju mejl na skcnovisad@gmail.com sa imenima članova ekipe i imenom medija za koji izveštavaju.
U dodatku mejla nalazi se vizual.


Molimo Vas da objavite ovu vest u skladu sa mogućnostima vašeg medija, a za dodatne informacije i gostovanja, stojim Vam na raspolaganju.

IzvorPress
FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Botanička bašta ponovo centar koncertnih aktivnosti: Rade Šerbedžija, festivali Jazz in the Garden, Wine Garden, Evergreen fest

Predstoji nam ponovo veoma bogato kulturno leto u Beogradu BEOGRAD: Čuveni muzičar i glumac Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor...
Reklama
musicpocket