Kojot iz Eyesburna prekinuo nastup na festivalu u Borkovcu: „Ne mogu, ne trebaju mi pare“

0
Reklama

Frontmen i idejni tvorac grupe Eyesburn Nemanja Kojić Kojot napravio je potpuno neočekivan, neobjašnjiv i pomalo skandalozan potez jer se povukao sa sopstvenog nastupa u Borkovcu, u toku koncerta i nakon samo jedne odsvirane pesme, uz reči „ja ne mogu, ne trebaju mi pare“. On je obećao publici da će lično refundirati njihove ulaznice i potom napustio scenu.

Tako su posetioci drugog dana festivala u Borkovcu, u Rumi, koji su željno iščekivali svoj omiljeni bend na kraju večeri ipak otišli pomalo razočarani i pored truda da razumeju Kojotov postupak.

Vratiće vam novac, ja ovo ne mogu, ja ću da riknem, ne mogu da podnesem ovo, ne mogu da podnesem ljude oko sebe. Novac će da vam bude vraćen, ja ću da platim odštetu – rekao je Nemanja i dodao da će to uraditi „makar ga koštalo svega“.

Nakon toga svirka je prestala, ali su se mogli čuti komentari među okupljenima da nisu u pitanju pare, već poštovanje prema publici.

Nikola Sarić Sajko, jedan od organizatora festivala, izašao je na binu i izvinuo se publici.

– Izvinite, desio se problem, pokušali smo sve, ne vredi. Sutra će vam biti nadoknađeno.

Pre Eyesburna, koji je po programu trebalo da zatvori veče i svira od 23 do 00:15 sati, nastuili su Atheist Rap, Samostalne referenti, Stray Dodd i Friki.

Ovo je prvo izdanje Start festivala u Rumi. Festival je počeo u petak, a završava se večeras nastupima Freddy Krugera, (Ne)normalnih, Blaže, Saleta i Sedlara i, na kraju, Leta 3.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here