Knjiga „Stovarište“ Sergeja Trifunovića: Galantno, strasno i iskreno

0
Reklama

Izdavačka kuća Geopoetika objavila je knjigu “Stovarište” glumca Sergeja Trifunovića, koja je od danas u knjižarama.

„Stovarište“ je autobiografska proza Sergeja Trifunovića ispresecana pesmama i ilustrovana crtežima dece. Trifunović je autor svih pesama, osim dve, navodi izdavač.

Putopis po isprepletanoj Amero-Srbiji, od Beograda i nazad, preko Pariza, Amsterdama, Njujorka i Los Anđelesa, u kojem je prikazao sve svoje javne, ali, što je važnije, skrivene emocije, kao i analitičnost, kreativnu percepciju, skromnost, bespoštednost u analizi samog sebe… Znani i neznani Sergej Trifunović, rekao je o knjizi je pisac i izdavač Vladislav Bajac.

Talenat Sergeja Trifunovića vodi na razne strane i omogućava mu da vidi, upozna, čuje i zapamti mnogo od velikana sveta u kome se najbolje oseća. Nešto od tog emotivnog tovara lepo je deponovao u Stovarište. To je učinio galantno, zavodljivo, strasno i iskreno. Kada napravite svoju pretragu Stovarišta, znaćete o čemu pričam“, naveo je novinar i muzički kritičar Peca Popović.

Sergej Trifunović je rođen 1972. u Mostaru. Devica sa podznakom u Škorpiji, Mesecom u Raku. Završio je samo osnovnu školu. Posle drugog razreda gimnazije, upisao Fakultet dramskih umetnosti, koji takođe nije završio… Iza njega je svašta, ispred njega još svaštije. Ne bojte se, nema nameru da postane pisac, piše u kratkoj biografiji autora na koricama knjige.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here