KIKI LESENDRIĆ I PILOTI 03. NOVEMBRA U MTS DVORANI

0
Reklama

KIKI UOČI KONCERTA: OVAJ KONCERT BIĆE NEŠTO POTPUNO DRUGAČIJE OD ONOGA ŠTO SMO RADILI DO SADA

Poznati pop rok sastav Kiki Lesendrić i Piloti održaće koncert u beogradskoj mts Dvorani 03. novembra, čime će zaokružiti svoje postojanje na muzičkoj sceni pune 43 godine i istovremeno predstaviti  novi album “Mali tragovi  na nebu”.

Bendu Piloti koji je osnovao Zoran Kiki Lesendrić, ovo će biti prvi samostalni nastup u mts Dvorani, a uoči nastupa  frontmen benda poručuje da se raduje ponovnom susretu sa publikom :” Veliko je zadovoljstvo i raduje me što ću prvi put zasvirati na sceni mts Dvorane, nekadašnje Dvorane Doma sindikata. Ovaj koncert biće potpuno drugačiji od svega na šta je naša publika do sada navikla”, kaže Lesendrić, ne krijući da bend za 03. novembar spema iznenađenje.

Kultni sastav je harao  Beogradom tokom 80-ih, a i dan danas brojne generacije uživaju u njihovim hitovim, te ih gotovo svakodnevno čujemo na radio stanicama.

Svoj prvi album pod istoimenim nazivom ( Piloti) grupa je snimila 1981.godine čiji su hitovi ostavili traga na pop rok sceni sve do danas. Albumom „Mesec na vratima” koji je izašao 2008. godine, bend se vraća u sam vrh srpske i regionalne muzičke scene. Pesme koje su obeležile taj album; Te noći smo se potukli zbog nje“,„Kako si lepa“, danas su obavezni deo repertoara poznatog sastava na svakom nastupu.

Podsetimo,  posle uspešnog albuma iz 2008. slede još dva studijska albuma: „Slučajno i zauvek”, „Širom zatvorenih očiju” i kompilacijski album „Rekla je da u mojoj glavi” na kome se nalaze najveći hitovi snimljeni tokom 2016. godine u novim, modernim aranžmanima.

Istovremeno, album „Svet je lep kada sanjamo“, snimljen je uživo na nastupu na beogradskom Beerfest-u 2009. godine, na kome se nalazi 15 pesama sa istoimene višemesečne turneje.

KUPOVINA ULAZNICA NA MTSDVORANA.RS, BLAGAJNI MTS DVORANE, NA TICKET.RS I EFINITY.RS

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here