KEROZIN – novo pogonsko gorivo kragujevačke grupe LUR

0
Reklama

Sa prvim danima maja na regionalnom muzičkom poslužavniku pojaviće se i četvrti album grupe Ludak u razvoju ,,Veruj voli“ (Odličan Hrčak 2023), koji ovaj kragujevački sastav najavljuje singlom i spotom za pesmu ,,Kerozin“.

LUR karakterišu energični rifovi, brz ritam i melodija, ali i eksplozivni nastupi uživo. Od toga ne odustaju ni sa novim izdanjem. Po izlasku albuma ,,Veruj voli“ planiraju da svu svoju energiju nesebično podele sa publikom širom regiona, jer imaju dovoljno pogonskog goriva za nove izazove koji su pred njima.

,,S obzirom na trenutnu situaciju sa rokenrolom, kako globalno, tako i kod nas, sama realizacija od pravljenja do snimanja, preko miksa i masteringa marerijala je bila pravi izazov – gotovo nemoguća misija! Ali uspeli smo, i zbog toga smo vrlo ponosni! Za nas je ovaj album kao neka dobra knjiga, koja ne dosađuje tako lako. Jedva čekamo da ljudi čuju naš novi materijal, i daju svoj sud“, kaže pred izlazak novog albuma Miloš Stefanović, pevač LURa.

Bend LUR (Ludak u razvoju) je kragujevački pank rok sastav osnovan 1998. godine. Aktuelnu postavu čine: Miloš Stefanović (vokal, gitara), Boris Lepojević (bas gitara), Vladimir Lazarević (bubnjevi), Igor Despotović (gitara) i Zoran Lazarević ( gitara ). Iza sebe imaju 3 studijska albuma: “Both Ways“, ,,Hteo to ili ne“ i  „Mediokreten“. 

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here