Keni nije mrtav otvara drugu sezonu Balkanrock Sessionsa

0
Reklama

Nakon uspešne prve sezone, Balkanrock sessions nastavlja sa radom. Čast da otvori drugu sezonu ima sastav Keni nije mrtav.

Njihov online nastup pogledajte ovde.

Mnogobrojne pohvale, pa i kritike podstakle su nas da nastavimo sa radom Balkanrock Sessionsa i naravno dostavljanjem vam ovakvog audio vizuelnog sadržaja. Iz tog razloga, od danas, 7. marta možete očekivati novi talas izvođača, a prvi od njih su Keni nije mrtav. Ovaj mladi kruševački trio prepoznatljiv je po kombinaciji energičnih nastupa, dobrih žurki i atmosferične lirike koja opisuje svakodnevnicu običnog čoveka zatečenog u ovom vremenu u svojim dvadesetim.

Nakon Keni nije mrtav, na svake dve sedmice možete očekivati novog izvođača na Balkanrock Youtube kanalu. Mi ćemo vas blagovremeno obavestiti o svakom od njih.

Podsećamo, serijal online koncerata Balkanrock Sessions startovao je 5. jula prošle godine koncertom velikog crossover sastava Eyesburn. Posle toga su nastupili i Moussaka, Obojeni Program, Bolesna Štenad, Ida Prester, Funk Shui i Naked.

Sve pomenute bendove možete pogledati u bilo kom trenutku na Youtubeu i poslušati i na ostalim muzičkim platformama kao što su Deezer, Spotify, Apple Music i Tidal.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here