Kekin predstavlja prvi album sa novim bendom: Dvanaest novih pesama stane u 42 minuta

0
Reklama

Za tačno mesec dana izlazi dugoočekivani novi album Mileta Kekina sa novim bendom.

Mile Kekin nastavio je solo karijeru nakon što je napustio bend Hladno pivo.

Pre objave albuma Kekin je kao deo trija testirao neke od novih pesama na regionalnoj turneji, a kako najavljuje, pesme koje je pripremio sa novim bendom predstaviće publici „5.5.2023., pre 5 popodne“, baš kao i članove benda sa kojima je ostvario saradnju na ovom projektu.

„Gotovo je. Završeno. Album uskoro stiže“, najavljuje Mile Kekin novi album koji je nazvao Nježno đonom, piše „Index.hr“.

Ovaj album najavljen je pesmom Mala, što je ujedno ime slikovnice inspirisane njegovom desetogodišnjom ćerkom.

Nakon ove pesme Kekin je objavio singl „Ratnik svjetla“, kojim je najavio povratak žestokom zvuku i otrovnim i angažovanim tekstovima.

„Dvanaest novih pjesama koje stanu u 42 minuta i koje smo Mark Mrakovčić i ja snimali godinama, a bend još bolje odsvirao, spremno je za vaše uši“, kaže Mile, piše pomenuti portal.

Podsetimo, Mile Kekin je više od 35 godina bio frontmen benda Hladno piva, nakon čega je riješio da se posveti solo karijeri. Saopštenje o ovoj odluci objavili su zvanično članovi benda u avgustu prošle godine, nakon čega su održali koncerte širom regiona.

„U narednim godinama Mile Kekin posvetiće se solo karijeri dok će ostatak benda nastaviti zajednički rad kroz svoj Guerilla Mainstream projekt“, pisalo je u saopštenju benda.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here