Kanda, Kodža i Nebojša u subotu 01. aprila u banjalučkom Klubu studenata

0
Reklama

U subotu 01. aprila u banjalučkom KSB-u očekuje nas još jedna odlična svirka. Ovoga puta nastupiće sjajna petorka iz benda Kanda, Kodža i Nebojša.

Nakon duže pauze pred banjalučkom publikom sviraće svoje najveće hitove, ali i numere sa novog albuma „Beton“ koji su objavili u oktobru prošle godine, i koji je odmah prihvaćen kod publike širom regije.

Kanda, Kodža i Nebojša su jedan od ključnih sastava sa rok scene iz devedesetih godina, grupa jedinstvene poetske vizije, čiji rad ostaje upamćen kao jedan od vrhunaca pozne faze razvoja rokenrola na ovim prostorima. KKN je sastav koji već 30 godina sa uspehom odgovara na pitanje kakav je rokenrol potreban u našim krajevima – strasan i angažovan, uvijek u ljubavi sa publikom.

Ulaznice za ovaj koncert po ceni od 15 KM, dostupne su putem prodajnog sistema www.gigstix.ba – online, kao i na njihovim prodajnim mjestima širom BiH. Takođe, ulaznice se mogu kupiti i u KSB-u.

Na dan koncerta cijena ulaznice biće 20 KM.

U narednom periodu očekuje nas još sjajnih nastupa u KSB-u. Sve informacije o programu koji nas očekuje pratite na https://www.facebook.com/okteammusic/

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here