Kako se snalazi Del Boj u vreme korone: Osvanuo mural na kom prodaje maske na „kući Nelsona Mandele“

"Ovo je tipični Troter, koji nikad ne propušta priliku da zaradi. Ako ste zaboravili masku kad ste izašli iz kuće, uvek možete svratiti do Ulice Danford. Siguran sam da će vas Del Boj opremiti", kaže umetnik

0
Reklama

Trgovac Del Boj Troter iz nekadašnje svetski popularne TV serije Mućke, vratio se na svoje staro mesto u Južnom Bristolu, prodajući maske sa svojim upečatljivim koferom i štandom.

Zapravo, govorimo o muralu, a pojavio se na zidu nasuprot Vajtmid kuće, zgradi koja je u seriji preimenovana u Kuća Nelsona Mandele.

Dok je ovaj BBC sitkom bio sniman u Pekamuskoro sve scene napolju su snimane u Bristolu.

Na muralu, Del Boj je prikazan u svojoj prepoznatljivoj pozi, s rukama u džepovima, spreman za brzi beg ako se pojavi legalna konkurencija ili policija.

Mural je oslikao street art umetnik DIFF, u petak, 24. jula, istog dana kad je određeni broj maski napravljen u unutrašnjosti pojedinih javnih prostora, pa je Del Bojev kofer pun maski za „cenkanje“.

– Ovo je tipični Troter, koji nikad ne propušta priliku da zaradi. Ako ste zaboravili masku kad ste izašli iz kuće, uvek možete svratiti do Ulice Danford, preko puta „kuće Nelsona Mandele“. Siguran sam da će vas Del Boj opremiti – kaže umetnik DIFF.

https://twitter.com/VisitBristol/status/1286932335401852928/photo/1

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here