Jurica Pađen & Aerodrom potvrdili su status rok giganta

0
Reklama

Objavom hvaljenog studijskog albuma “Dnevni rituali” Jurica Pađen & Aerodrom potvrdili su status rok giganta, čemu svedoče sjajni plasmani na top listama širom regiona, ističu iz Croatia Recordsa.

Iako se na sceni etablirao još osamdesetih godina prošlog veka, ovaj sastav nije prestao isporučivati hitove koji, bez obzira na promene muzičkih trendova, pronalaze put, kako do publike, tako i do radijskog i televizijskog etra, poruka je izdavačke kuće povodom još jedne premijere.

“Varka oko nas” jedna je od 13 pesama koje su našle mesto na pomenutom studijskom izdanju, a zaživela je u obliku sjajnog spota za koji režiju potpisuje Tin Majnarić.

Ulogu u spotu ima i jedna od najboljih hrvatskih modnih kreatorki Lana Puljić, u vlastitoj kreaciji. Muziku i tekst potpisuje Jurica Pađen, dok iza aranžmana stoji čitav bend. U tekstu prožetom simbolikom bend poručuje kako ništa nije onako kako nam se čini na prvu”, objašnjeno je u saopštenju.

Zanimljivo je napomenuti da je moj prijatelj Saša Antić preslušavao album ‘Dnevni rituali’ i tokom preslušavanja mu se odmah na prvu svidela ‘Varka oko nas’. Nagovarao me da za to snimimo i spot, a tada mi je kliknulo da je u pravu i da bi bilo šteta da ovakva pesma ne dobije odgovarajući spot”, rekao je Jurica Pađen o pjesmi.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here