JUBILEJ 45 GODINA POSTOJANJA DIVLJE JAGODE OBELEŽIĆE VELIKIM KONCERTOM !

0
Reklama

FRONTMEN ZELE LIPOVAČA UOČI KONCERTA: ODOLELI SMO USPUTNIM TRENDOVIMA I OSTALI SVOJI !
 

Jedinstvenu priliku da čuveni regionalni  bend Divlje jagode, beogradska publika vidi u solo nastupu imaće na jesen, 08. oktobra u mts Dvorani. Bend koji važi za rokenrol ikonu bivše Jugoslavije, iza sebe ima 12 studijskih albuma i slovi za poseban muzički fenomen na ovim prostorima, izdvajajući se stilski i tvrdoglavo braneći boje svoje muzike. Kultni sastav je, kako kaže lider grupe Zele Lipovača, odoleo trendovima koji su dolazili i prolazili.
 

Uoči jesenjeg nastupa u mts Dvorani kojim će obeležiti 45 godina postojanja grupe,  Lipovača poručuje da „čak i kada je na ovim prostorima bio popularan hard & heavy zvuk“ Jagode nikada nisu stavljane na prvo mesto tog pravca“. Kako kaže frontmen,  to  im upravo bio motiv i izvor snage i volje da budu svetski, a ne, kako kaže „lokalni bend“.

MIRSAD BEŠOVIĆ


 

Na koncertu u mts Dvorani podsetićemo se zajedno sa čuvenom šestorkom neprolaznih hitova kao što su “ Jedina moja“, “ Krivo je more“, “ Marija“, „Ne želiš kraj“, “ Zauvjek tvoj“, “ Kako si topla i mila“; “ Motori“, “ Šejla“, “ Kap po kap“, “ Let na drugi svijet“…
 

Podsećanja radi, Jagode su prodale milione nosača zvuka, svirali hiljade koncerata širom sveta, napravivši riznicu od bar tridesetak velikih hitova, a veliki broj stranih bendova obrađivao je njihove najveće hitove.

KARTE SU U PRODAJI OD DANAS NA BLAGAJNI MTS DVORANE I NA TICKETS.RS

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here