Još jedno muzičko odlaganje: Novi datum i mesto koncerta svetskog violiniste Are Malikiana

Da li nam se to vraća u potpunosti mart 2020. godine?

0
Reklama


Da li nam se to vraća u potpunosti mart 2020. godine?

BEOGRAD: Usled novonastale situacije sa Covidom 19, a u skladu sa uredbom Vlade Republike Srbije, koncerti čuvenog libanskog violinisteAre Malikiana, zakazani za 28. septembra u Kombank dvorani u terminima od 19 i 21 čas, moraju biti odloženi za 22. decembar u Belexpo centru na Novom Beogradu, saopštila je organizacija koncerta Music Star Production.


 Sve ulaznice kupljene za termin od 19 ili 21 čas za ovaj koncert važiće i za novi termin od 20 časova u navedenoj hali Belexpo centra.


Novi kontigent ulaznica za koncert Are Malikana na ovom prostoru publika može kupiti na svim prodajnim mestima Tickets.rs od 24. septembra.


Raspored sedenja biće postavljen po sektorima, koji su raspoređeni prema cenama ulazica.

Svi kojima ne odgovaraju termin ili mesto događaja, organizatori obaveštavaju da povraćaj novca za ulaznice mogu dobiti od nove godine, 1. januara 2022.


Umetnik Ara Malikian, jedan od najvećih violinista današnjice i zvezda sa svetskom karijerom, svoje međunarodne uspehe počeo je u Beogradu.


Malo ljudi zna da je muzičar u martu 1991. godine na takmičenju Muzičke omladine Beograda osvojio nagradu publike. Tada mlad violinista oduševio je sve prisutne i zasluženo osvojio „Zlatnu harfu“, kako se u to vreme zvala nagrada.Foto: Anton Corbijn

Danas ovog svetski priznatog umetnika često predstavljaju kao libanskog virtuoza jermenskog porekla. Ara izvodi klasiku u kombinaciji sa muzikom za tango i flamenko. Njegova interpretacija vuče korene iz arapske i jevrejske kulture.


Malikian je trenutno na svetskoj turneji „Royal Garage“ na kojoj predstavlja svoj istoimeni album. Ova turneja je obuhvatila najvažnije svetske prestonice u kojima Ara nastupa u najprestižnijim koncertnim salama i pozorištima: London, Pariz, Njujork, Moskvu, Rim, Buenos Ajres, Santjago, Limo, Meksiko siti, Peking, Hong Kong, Madrid, Berlin, Beograd…


Ara Malikian će svirati u Belexpo centru 22. decembra u 20 časova, na jednom koncertu, a ne dva, kako je prvobitno planirano u Kombank Dvorani.

Koncert libansko-jermenskog virtuoza na violini prvo je bio planiran na proleće 2020, onda je pomeren za oktobar iste godine – na sceni Sava centra, da bi se onda nametnuo ovaj datum za sam početak jeseni 2021. u Kombank Dvorani, a sada se i treći put menja prostor.

Nadamo se da će se situacija sa pandemijom konačno stišati i smiriti zauvek i da će ovo biti četvrta sreća.Ara Malikian – Live – foto: Rodrigo Mena
foto: Rodrigo Mena
Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here