Još jedna tužba za Džonija Depa: Menadžer tvrdi da ga je drogiran i pijan pretukao na setu

0
Reklama

Nakon što je iz suđenja sa bivšom suprugom Amber Herd izašao kao pobednik, Džonija Depa je dočekao još jedan sudski proces.

U pitanju je tužba Grega Bruksa, menadžera za lokacije koji je 2018. godine radio na snimanju filma “Grad laži”, a koji je tvrdio da ga je Dep tokom snimanja dva puta udario prilikom svađe za koju je između ostalog kriv alkohol. U ponedeljak je objavljeno da je došlo do vansudske nagodbe, ali detalji nisu objavljeni.

Ono što se zna jeste da Dep do kraja avgusta mora da ispuni detalje nagodbe, a u slučaju da to ne uradi, sudski proces će ponovo da bude pokrenut.

Bruks je u tužbi naveo da je Dep urlao na njega, udario ga dva puta u rebra i ponudio mu 100.000 dolara da uzvrati udarac. Navodno je Bruks dobio otkaz, jer je odbio da obeća da neće da tuži Depa zbog tog incidenta. On je ujedno optužio Depa zbog drogiranja na snimanju filma te je tvrdio da se osećao na alkohol u vreme spomenute svađe, koja je kulminirala tučom.

Nako što je Bruks podigao tužbu, u odbranu Depa stala je Ema Danof koja je na snimanju filma radila kao supervizor scenarija i koja je tvrdila da se spomenuti incident nikada nije dogodio.

Ona je sudu podnela overenu izjavu u kojoj je navela da je svedočila svađi do koje je došlo, jer je Bruks vikao na crnkinju beskućnicu i pri tome je vređao na nacionalnoj osnovi.

“Odmah je ustao, otišao do Bruksa i stao u odbranu žene. Gospodin Dep rekao je gospodinu Bruksu Ne možeš tako da joj se obraćaš. Misliš da je ona manje vredna? Šta misliš, ko si ti? Kako se usuđuješ?’, izjavila je Ema Danof koja se usprotivila Bruksovoj izjavi, prema kojoj ih je ona i fotografisala u trenutku kada ga je Dep udario.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here