Još jedan koncert Ritama Nereda u Domu kulture 4. novembra!

0
Reklama

Nadamo se da ste spremni za još jednu ekskluzivu kakvu do sada niste imali. Gotovo da nikada Ritam Nereda nije svirao prisniji prostor u svom gradu i zbog velikog interesovanja i rasprodatog prvog koncerta, održaće još jedan klubski koncert u Domu kulture NS u petak, 4. novembra od 21 čas. Moramo da napomenemo da je broj ulaznica i za ovaj koncert strogo limitiran.

Ritam Nereda je jedan od najproduktivnijih i najbeskompromisnijih domaćih sastava svoje generacije koji radi od 1987. godine. Sinonim su za glasnu, brzu, čvrstu i energičnu svirku sa stilski ukrštenim punk, metal i hard core zvukom. Kolekciju legendarnih pesama kao sto su „Put beznađa„, „Crno je sve„, „Ne„, „10 godina„, „Hiljade„, „Sećanja„, „Heroj“ i mnoge druge ćete uvek moći da čujete na njihovim nastupima koje će zajedno sa publikom pevati glasno.

Iza sebe imaju osam studijskih albuma i tri live izdanja. Poslednje studijsko ostvarenje „30 godina“ će bend je objavio početkom aprila 2017. godine i nakon toga je išao na turneju na kojoj su slavili 30 godina postojanja.

Ulaznice su u prodaji po ceni od 1.400 rsd i mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Gigstixa, kao i onlajn: http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/15-domkulture/3897-ritam-nereda0411

Dok će ulaznice na dan koncerta koštati 1.700 rsd.

Napomena: Na koncertima postoji starosno ograničenje 16+ zbog bezbednosti mališana i zakonskog propisa koji se odnosi na zaštitu maloletnika.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here