Jelusick, bend Dine Jelusića, objavili debitantski album “Follow the Blind Man”

0
Reklama

Nakon pet singlova koji su najavljivali album, bend Dine Jelusića, Jelusick, predstavlja album prvenac “Follow the Blind Man”, a čini ga 11 pesama, od kojih je dobar deo već bio snimljen s Dininim prethodnim bendom Animal Drive.

“Album je već jednom snimljen 2019. godine pod imenom ‘Animal Drive’, ali nije objavljen zbog tadašnjeg sudskog procesa s bivšim diskografom. Album je ponovno snimljen s novom postavom i pod drugim imenom, dve pesme su ‘preseljene’ na sledeći album, a ubačene su dve nove”, o nastanku albuma je ispričao Dino te nadodao. “Hteli smo da se vidi koliko široko možemo ići i stilski, žanrovski i emotivno, tako da album ima svega. Ponosan sam na sve sto je napisano.”

Album je predstavljen singlovima “Healer”, “Reign of Vultures”, “Fly High Again”, “The Great Divide” te zadnjim singlom “Chaos Master”.

Uz Dinu Jelusića, članovi benda su Ivan Keller na gitari, Luka Brodarić na basu i prateći vokal, Mario Lepoglavec na bubnjevima i prateći vokal koji su trenutno i na turneji. A jedan od nastupa je uskoro u zagrebačkom Vintage Industrial Baru.

Naslovna albuma – Jelusick “Follow the Blind Man”

Album “Follow the Blind Man” dostupan je na svim streaming servisima. Popis pesama Jelusick – “Follow the Blind Man”:

Reign Of Vultures
Died
Animal Inside
Follow The Blindman
What I Want
Acid Rain
Healer
The Great Divide
Fly High Again
Chaos Master
The Bitter End (Chaos Master pt. 2)

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here