Jelena Tomašević ponovo pred beogradskom publikom 22. decembra – nova muzička čarolija u Kombank Dvorani

"Uželela sam se divnih osmeha, pozitivne energije i pevanja sa svojom publikom", poručuje pop muzičarka

0
Reklama„Uželela sam se divnih osmeha, pozitivne energije i pevanja sa svojom publikom“, poručuje pop muzičarkaBEOGRAD, 17. novembra: Poznata pop pevačica Jelena Tomašević ponovo će nastupiti pred publikom Beograda – 22. decembra u 20 časova u Kombank dvorani.

Poslednji put je nastupala u Beogradu tokom maja 2019. godine kada je rasprodala Sava centar, a tada na koncertu joj je sasvim spontano i neplanirano gostovao i njen suprug, popularni glumac Ivan Bosiljčić.


Koncert će u sam osvit novogodišnjih i božićnih praznika publici pružiti nezaboravno uživanje u magiji specifične Jelenine interpretacije, dobrom zvuku, kvalitetnim pesmama i prazničnom raspoloženju.


Ovim nastupom popularna pevačica će poštovaocima svoje muzike nadoknaditi dugu koncertnu pauzu usled pandemije i simbolično nas, sa poslednjim danima decembra, kvalitetnom muzikom, dobrim pesmama i vedrim mislima uvesti u novu godinu, za koju moramo svi da verujemo da će biti mnogo bolja i srećnija.


Foto: Miloš Nadaždin


Neizmerno se radujem predstojećem koncertu više nego inače, uželela sam se svih tih divnih osmeha, pevanja sa svojom publikom i pozitivne energije koju delimo pri svakom susretu. Ovaj koncert će za mene i za sve koji dođu biti poseban upravo zbog pesama i emocija koje ćemo razmeniti, a ja ću se potruditi, na najbolji mogući način svima koji vole moju muziku, da priredim nezaboravno veče sa željom da u takvom raspoloženju dočekaju novogodišnje praznike”, istakla je povodom svog koncertaJelena Tomašević.


Pop muzičarka ima za sobom dva objavljena albuma “Panta Rei” (2008) i “Ime moje” (2015), sa velikim brojem hitova. Prvi album je komponovao Željko Joksimović, sa čijom pesmom “Oro” je pevačica učestvovala na Evroviziji 2008, kada se ovo svetsko takmičenje održalo u Beogradu, na sceni BG Arene.


Jelena Tomašević, osim nekoliko rasprodatih koncerata u Sava centru, u Beogradu je imala i intimnije večeri, kao što je na Letnjoj sceni Gardoš, u Pozorištu na Terazijama, a nedavno i u klubu Buddha Bar.
Takođe, održala je mnoge nastupe po celoj Srbiji, kao i u Rusiji.


Nedavno je objavila novu pesmu „Sve ispočetka“, a tokom pandemije i numeru uz video spot „Diraj mi usne“ (2020).


Na koncertu će biti poštovane sve mere u borbi protiv pandemije korona virusa, a posetioci moraju imati Zeleni sertifikat, antigenski ili PCR test.Foto: Miloš Nadaždin
Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here