Jelena Tomašević najavila svoj koncert za 22. decembar u Kombank Dvorani

Pevačica obećava nezaboravno veče njenih pop hitova

0
Reklama


Pevačica obećava nezaboravno veče njenih pop hitovaBEOGRAD, 8. decembra – Pop pevačica Jelena Tomašević imaće samostalan koncert 22. decembra u Kombank Dvorani, najavljeno je u klubu Jazz kantina „Lisabon“ u Beogradu, u okviru te ustanove.
 

 „Uželela sam se svih tih divnih osmeha, pevanja sa svojom publikom i pozitivne energije koju delimo pri svakom susretu. Potrudiću se da na najbolji mogući način svima koji vole moju muziku priredim nezaboravno veče sa željom da u takvom raspoloženju dočekaju novogodišnje praznike“, izjavila je pop etno muzičarka.

Koncert će biti realizovan uoči novogodišnjih i božićnih praznika što će publici publici pružiti nezaboravno druženje uz velike hitove koje vole.

Ovim nastupom popularna pevačica će poštovaocima svoje muzike nadoknaditi dugu koncertnu pauzu usled pandemije i simbolično poslednjim danima decembra, uvesti u novu 2022. godinu.


  „Radujem se što je ovo moj prvi koncert u Kombank Dvorani i što je ovo pravi novogodišnji nastup. Želim da ispratimo ovu tešku godinu i ostavimo je tamo gde treba i da uđemo u nešto lepo“, istakla je Tomaševićeva.


Foto: Bojan Petrović
Foto: Bojan Petrović
Etno pop muzičarka poslednji put je nastupala u Beogradu tokom maja 2019. godine kada je rasprodala Sava centa, a tada na koncertu joj je gostovao sasvim neočekivano i njen suprug, popularni glumac Ivan Bosiljčić.
Sava centar je uspela da napuni i dva puta ranije, tokom 2016. godine.


Umetnica se neizmerno raduje predstojećem koncertu više nego inače. 

Ovaj nastup će za nju i posetioce biti poseban upravo zbog pesama i emocija koje će razmeniti, a obećala je da će se potruditi, na najbolji mogući način svima koji vole njenu muziku, da priredi nezaboravno veče.


Pop muzičarka ima za sobom dva objavljena albuma “Panta Rei” (2008) i “Ime moje” (2015), sa velikim brojem hitova.


Foto: Bojan Petrović
Prvi album je komponovao Željko Joksimović, sa čijom pesmom “Oro” je pevačica učestvovala na Evroviziji 2008, kada se ovo svetsko takmičenje održalo u Beogradu, na sceni Beogradske Arene.

Osim nekoliko rasprodatih koncerata u Sava centru, u Beogradu je imala i intimnije večeri, kao što je na Letnjoj sceni Gardoš, u Pozorištu na Terazijama, a nedavno i u klubu Buddha Bar.
Takođe, održala je mnoge nastupe po celoj Srbiji, kao i u Rusiji.


Nedavno na dodeli nagrada GODUM Udruženja muzičara zabavne, džez i rok muzike Srbije, Tomašević je dobila priznanje za najemitovaniju hit pesmu „Radio svira za nas“ protekle godine 2020/2021.


Na koncertu će biti poštovane sve mere u borbi protiv pandemije korona virusa, a posetioci ako nemaju Zeleni sertifikat, na ulazu će biti omogućeni brzi besplatni antigenski testovi.Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here