Jedan od najznačajnijih rok bendova sa ovih prostora, “Električni orgazam“ stiže i u Užice!

D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Koncert je zakazan za petak, 20. maj, i biće održan u bašti GKC-a, sa početkom od 21:00 sat (u slučaju lošeg vremena, koncert će biti prebačen u veliku salu).

Spremni smo za Užice! Nedavno smo imali odlične i rasprodate koncerte u Kruševcu i Čačku. Publika je bila željna „Orgazma“ i rokenrola i to je ono što nas ispunjava i što nam daje snagu već pune 42 godine. Željno iščekujemo koncert u Užicu, jer mi živimo za rokenrol. Svi u bendu su i dalje fanovi rokenrola i jedva čekamo da izađemo na binu”, poručuje Gile pred koncert u Užicu.

Legendarni bend će u Užicu nastupiti nakon jako uspešnih i rasprodatih koncerata u Zaječaru, Subotici, Beogradu, Smederevskoj Palanci, Apatinu, Kruševcu i Čačku, a u okviru prolećne turneje kojom proslavlja 42 godine postojanja.

Ulaznice su u prodaji i mogu se kupiti u klubu GKC-a po pretprodajnoj ceni od 1000 rsd, dok će na dan koncerta koštati 1200 rsd.

IzvorPress
FotoWood
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Reklama

Aktuelno

Međunarodni Rockam Dorćol FESTIVAL 7. i 8. oktobra 2022 U DORĆOL PLATZU

Beograd, 29.09.2022 - Prvi Rockam Dorćol održan je 2021. godine kao odgovor na dugu pauzu u susretu bendova sa publikom, izazvanu pandemijskim...
Reklama
musicpocket