Jedan od najuspešnijih regionalnih sastava, Elemental, rasplesao nas je u poslednjoj epizodi OGT Live Sessiona

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Jedan od najuspešnijih regionalnih sastava, Elemental, rasplesao nas je u poslednjoj epizodi OGT Live Sessiona snimljenoj u Vintage Industrial baru.

Set-lista poslednjeg sessiona kroz brzinske skokove na albume objavljene u periodu od 2010. do 2020. godine kratko je dala uvid u poslednjih deset godina stvaranja benda, a Elemental je drugu polovinu nastupa posvetio prošlogodišnjem albumu “Ilica”, koji im je doneo čak četiri nominacije za nagradu Porin.

Martovski session došao je kao melem na ranu – nakon mnogo mjeseci bez mikrofona u ruci, naša sedmorka opet je radila ono što najbolje radi – svirala zajedno! Makar publike nije bilo pred nama, znali smo da će ove snimke doprijeti do mnogo ljudi pa smo to cijelo vrijeme imali na pameti. Nadam se da smo uspjeli prenijeti svoju dobru vibru i na vas. Do skora poručila je Mirela Priselac Remi.

ista izvođenih pesama:
Goli i bosi
Priroda i društvo
Ilica
Hej sanjalice

Live session su snimali Hrvoje Zubović, Hrvoje Baudoin, Daniel Gjurcek i Sabina Rendulić, montažu je odradio Hrvoje Baudoin, a uloga ton majstora/tehnike pripala je Tomislavu Zubaku.

Audio snimanje/tehnika bili su povjereni Leonardu Klaiću i Marku Mrakovčiću, dok mix i master potpisuje Mark Mrakovčić.  Za režiju i produkciju pobrinuli su se Marko Nemec, Leonard Klaić, Mark Mrakovčić i Hrvoje Baudoin.

https://www.facebook.com/elemental.hr
https://www.instagram.com/elementalbend/?hl=en

Elemental je session završio iskričavom i produženom verzijom pesme “Hej sanjalice” koja je nominovana za nagradu Porin u kategorijama “Pjesma godine” i  “Najbolja izvedba grupe s vokalom”. Singl s njihovog aktuelnog albuma “Ilica” posvećen je svim neumornim sanjarima i utopistima, a publiku ostavlja s divnom životnom porukom.

IzvorPress
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Muzikom se moguće zaraziti jednako kao i virusom

Da je moguće zaraziti nekoga muzikom, odavno smo pretpostavljali, a sad je ova tvrdnja dobila svoje mesto. Dora Rosati,...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket