Jazz festival u restoranu Telma !

0
Reklama

Restoran Telma se godinama ističe svojom „jazz večerom“ kao posebnim događajem u ponudi srpske prestonice. U skrivenoj oazi Vračara privlači urbanu, mlađu populaciju i one koji se tako osećaju. Ponedeljak je izabran kao ključni dan za jazz veče koje godinama okuplja ljubitelje ovog žanra. Iskusni muzičari i svi oni koji nesebično dele znanje sa budućim zvezdama jazz scene na čuvenoj Telma Platformi oduševljavaju Beograđane 52 puta godišnje.

Kako bismo istakli značaj jazz-a u našem gradu i pobudili veće interesovanje, odlučili smo da se odužimo svim vernim gostima i onima koji do sada nisu čuli za nas, i uz podršku SOKOJ-a organizujemo festival jazza 11. i 12. Septembra. Cilj festivala nije isključivo da dočara i približi jazz muziku već i da kroz edukativne radionice objasni publici kako se sluša jazz,“ naveli iz restorana Telma.

Pored selektora festivala Maxa Kochetova (Ukrajina) i njegovog quarteta koji su proslavili jazz veče tu su i velike svetske zvezde Jure Pukl trio (Slovenia/SAD). Tu su i Ivan Radivojević quartet i Djapshot Lefonque kao domaća podrška, a fantastični Vasil Hadžimanov biće zadužen za radionice.

S obzirom na epidemiološke mere broj posetilaca je ograničen jer nam je u interesu da sačuvamo zdravlje svih ljubitelja jazza, a ulaz će biti omogućen samo uz negativan test ili potvrdu o vakcinaciji. Želja nam je da dogodine festival proširimo na celu Mišarsku ulicu i napravimo jedan prepoznatljiv događaj za naš grad,“ poručuju organizatori festivala.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here