Jazz festival u restoranu Telma !

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Restoran Telma se godinama ističe svojom „jazz večerom“ kao posebnim događajem u ponudi srpske prestonice. U skrivenoj oazi Vračara privlači urbanu, mlađu populaciju i one koji se tako osećaju. Ponedeljak je izabran kao ključni dan za jazz veče koje godinama okuplja ljubitelje ovog žanra. Iskusni muzičari i svi oni koji nesebično dele znanje sa budućim zvezdama jazz scene na čuvenoj Telma Platformi oduševljavaju Beograđane 52 puta godišnje.

Kako bismo istakli značaj jazz-a u našem gradu i pobudili veće interesovanje, odlučili smo da se odužimo svim vernim gostima i onima koji do sada nisu čuli za nas, i uz podršku SOKOJ-a organizujemo festival jazza 11. i 12. Septembra. Cilj festivala nije isključivo da dočara i približi jazz muziku već i da kroz edukativne radionice objasni publici kako se sluša jazz,“ naveli iz restorana Telma.

Pored selektora festivala Maxa Kochetova (Ukrajina) i njegovog quarteta koji su proslavili jazz veče tu su i velike svetske zvezde Jure Pukl trio (Slovenia/SAD). Tu su i Ivan Radivojević quartet i Djapshot Lefonque kao domaća podrška, a fantastični Vasil Hadžimanov biće zadužen za radionice.

S obzirom na epidemiološke mere broj posetilaca je ograničen jer nam je u interesu da sačuvamo zdravlje svih ljubitelja jazza, a ulaz će biti omogućen samo uz negativan test ili potvrdu o vakcinaciji. Želja nam je da dogodine festival proširimo na celu Mišarsku ulicu i napravimo jedan prepoznatljiv događaj za naš grad,“ poručuju organizatori festivala.

FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Zdenka Kovačiček i Matija Cvek osvojiće vas zajedničkim singlom “Tvoje usne”

Novi singl “Tvoje usne” kolaboracija je s genijalnim Matijom Cvekom kao gostom na Zdenkinom hvaljenom albumu “Konstatacija jedne mačke” koji je tokom ove godine uz CD...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket