Jasenko Houra obavestio fanove kako više nema veze sa službenom stranicom Prljavog kazališta

Muzičar Jasenko Houra na Facebooku je obavijestio fanove kako više nema veze sa službenom stranicom Prljavog kazališta, te prozvao osobu koja spomenutu stranicu vodi.

0
Reklama

”,Dragi prijatelji i ljubitelji benda. Ovim putem vas sve obaveštavam da informacije vezane za nastupe benda i ostale aktivnosti isključivo možete dobiti i saznati preko mojih profila (Facebook i Instagram) kao i profila ostalih članova grupe. Što se tiče stranice koja bi vas sve trebala obaveštavati te odgovarati na vaše upite, ta stranica više nije povezana niti je osoba koja ju ”vodi” u kontaktu s nama”, istaknuo je.

Ograđujemo se od bilo kakvih objava na toj stranici jer je stvarno sramotno da fan page ne objavi da se grupa pridržava privremene sudske mere i ne koristi ime na nastupima ili u marketinške svrhe čekajući pošteno odluku Trgovačkog suda. Te jedino što možemo zaključiti je da nažalost stranica služi za čistu manipulaciju”, poručio je Houra.

https://www.facebook.com/jasenko.houra.3?fref=nf

Zahvalio se organizatorima Fusion festivala u Splitu, na kojem su prošle subote Jajo i Mladen Bodalec nastupili pod nazivom Houra grupa.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here