Izložba 8. svetskog bijenala studentske fotografije, 17. decembar, SKCNS Fabrika

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Svečano otvaranje izložbe fotografija osmog Svetskog bijenala studentske fotografije u organizaciji Katedre za fotografiju, Departmana likovnih umetnosti Akademije umetnosti u Novom Sadu, održaće se u petak, 17. decembra 2021. godine u 12 časova u SKCNS Fabrici.

Izložbu će otvoriti Dragana Milošević, pokrajinska sekretarka za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama.

Svetsko bijenale studentske fotografije u organizaciji Akademije umetnosti Novi Sad je manifestacija od međunarodnog zanačaja koja predstavlja rad mladih umetnika/fotografa iz celog sveta i na taj način, tokom više od jedne decenije, uspešno pozicionira Akademiju umetnosti u Novom Sadu, ali i region Vojvodine, kao svetski epicentar dešavanja iz oblasti fotografske umetnosti.


Prvu nagradu osmog Svetskog bijenala studentske fotografije Akademije umetnosti Novi Sad osvojio je Vassilis Pantelidis iz Grčke.

Osmo Svetsko bijenale studentske fotografije podržao je Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama.

FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Izašao novi singl i spot benda Sink za pesmu “Nemam odgovore”

Izašao je novi sing i spot benda Sink za novu pesmu “Nemam odgovore”! Spot prati mladog ratnika koji dolazi...
Reklama
musicpocket