Izložba 8. svetskog bijenala studentske fotografije, 17. decembar, SKCNS Fabrika

0
Reklama

Svečano otvaranje izložbe fotografija osmog Svetskog bijenala studentske fotografije u organizaciji Katedre za fotografiju, Departmana likovnih umetnosti Akademije umetnosti u Novom Sadu, održaće se u petak, 17. decembra 2021. godine u 12 časova u SKCNS Fabrici.

Izložbu će otvoriti Dragana Milošević, pokrajinska sekretarka za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama.

Svetsko bijenale studentske fotografije u organizaciji Akademije umetnosti Novi Sad je manifestacija od međunarodnog zanačaja koja predstavlja rad mladih umetnika/fotografa iz celog sveta i na taj način, tokom više od jedne decenije, uspešno pozicionira Akademiju umetnosti u Novom Sadu, ali i region Vojvodine, kao svetski epicentar dešavanja iz oblasti fotografske umetnosti.


Prvu nagradu osmog Svetskog bijenala studentske fotografije Akademije umetnosti Novi Sad osvojio je Vassilis Pantelidis iz Grčke.

Osmo Svetsko bijenale studentske fotografije podržao je Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here