Izdat nalog za hapšenje Merilina Mensona; ćutnja

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Policija u američkoj državi Nju Hempšir izdala je aktivni nalog za hapšenje pevača Merilin Mensona zbog optužbi za napad.

Menson (52) optužen je za dve tačke prekršaja kategorije. Optužen je za napad, od kojih je jedan na videografa tokom koncerta u Gilfordu 2019. godine.Kako se navodi u izveštaju, policija je izjavila da su pevač i njegov agent bili već neko vreme svesni naloga za hapšenje, međutim, pevač nije bio u stanju, odnosno, nije hteo da odgovara za optužbe, prenosi BBC.

U zvaničnim izveštajima Gilford policijskog odeljenja, svaka pojedinačna optužba nosi mogućnost zatvora od godinu dana i novčanu kaznu od 2.000 dolara. Policija je u izveštaju, takođe, dodala da navodni napadi nisu seksualne prirode. Gospodin Menson, čije je pravo ime Brajan Hu Vorner, nije, još uvek, dao zvaničnu izjavu za javnost povodom optužbi za napad.Podsetimo se, ranije ovog meseca, Mensonova bivša asistentkinja Ešli Volters tužila je pevača za navodni seksulani napad, a njen advokatski tim je podneo žalbu protiv Mensona u Kaliforniji.

Menson je veoma stravičan i nasilan šef, koji je govorio svojim prijateljima da mogu da me dodiruju i ljube”, ističe Ešli Volters.

Međutim, ovo nije jedina optužba za seksualni napad od strane Mensona. Naime, u februaru mesecu, izdavačka kuća Loma Vista prekinula je saradnju sa ovim pevačem, zbog optužbi za seksulani napad na glumicu Evan Rejčel Vud.

- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Arhitektura u fokusu Kaleidoskopa kulture – otvoren konkurs za dizajn javnih prostora u Novom Sadu

U sklopu priprema za ovogodišnji Kaleidoskop kulture, koji će biti održan od 2. septembra do 8. oktobra u Novom...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket