Izašao novi singl i spot benda Sink za pesmu “Nemam odgovore”

D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Izašao je novi sing i spot benda Sink za novu pesmu “Nemam odgovore”! Spot prati mladog ratnika koji dolazi kod tri proročice i svaku pita za svoju sudbinu. Ceo spot je iz perspektive ratnika koji sa gledaocem proživljava vizije budućnosti.

Spot je sniman na nekoliko lokacija uključujući reku Gradac u Valjevu, Petničku i Degurićku pećinu, kao i Staro barutno skladište ispod Beograda. Rediteljka spota nas vizuelno vodi od mračnih pećina, vatrenih šuma, magičnih potoka sa konjima, drevnih grobnica sa jednookim proročicama do ruševina anfiteatra.

Bilo je jako zanimljivo snimati ovaj spot. Neizmerno hvala svakome iz ekipe ko je učestvovao i svim ljudima koji su nam usput pomogli. Za priču me je inspirisala legenda o proročicama iz Pitije ali se ne mora u potpunosti tako razumeti spot. Može i da bude samo splet začudnih kadrova koji stvaraju magijsku atmosferu”, navodi mlada rediteljka spota, Andjela Tončev.

Na ovom spotu za estetiku fotografije bio je zadužen direktor fotografije Petar Jovanović, a za kamerom je bio Ivan Jemuović. Asistenti kamere bile su Ana Dostanić i Zagorka Vuković. Za neverovatnu šminku bila je zadužena Teodora Davidović, a ništa ne bi bilo moguće bez asistenta režije Dušana Popovića. Neverovatnu scenografiju realizovao je Andrej Marinović a montažu potpisuje Rastko Ubović. Predivne boje stvorio je kolorista Aleksa Mirosavljević.

U spotu se pojavljuju glumica Ana Tomić, modeli Anastasija Stanić i Nataša Dragutinović, mušku ulogu nosi Stefan Živković a takodje se pojavljuje i Sonja Mišić, model sa albinizmom.

Uzbudljivo je bilo snimati na reci Gradac, voda je toliko važan motiv koji me jako inspiriše. Sa jedne strane imamo vodu koja je nauhvatljiva a sa druge vatreni anfiteatar na kojem se ratnik prvi put susreće sa Sonjom, koja predstavlja neki vid božanstva. Mislim da su prirodne lepote te koje čine ovaj spot unikatnim.”, navodi reditljka.

Bend Sink je beogradski bend koji je sa novog albuma objavio već dva singla i sa trećim Nemam odgovore predstavio ovaj jedinstven spot. U aprilu ove godine grupa Sinkće obeležiti deset godina postojanja i kako navode „konačno obradovati publiku“ novim, trećim izdanjem.

– “Nemam odgovore” je zapravo najsvežija pesma koju smo napisali i samim tim nam još uvek svima odzvanjaju u ušima i taj refren i ti lanci o kojima pevamo. Estetika spota dala je pesmi još jedan drugačiji ton tako da smo sigurni da će se publika vraćati na ovu pesmu i nakon odgledanog spota. To je efekat koji smo hteli da postignemo i zato smo probali da napišemo kratku i sadržajnu pesmu. Nadamo se da će publika uživati – poručili su članovi benda.

IzvorPress
FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

ŽIVJETI SLOBODNO 2022: Pozitivnom energijom i dobrom muzikom poslata snažna poruka!

U okviru programa Živjeti slobodno, i obeležavanja Međunarodnog dana pobede nad fašizmom, 14. maja na banjalučkoj tvrđavi Kastel održan...
Reklama
musicpocket