Iz Šapata stižu nešto drugačiji tonovi ,,NEMI PESNIK JE REKAO ŠTA IMA“ ! 

0
Reklama

U nedeljama iza nas smo mogli da vidimo snimke sa nastupa novosadskog sastava Nemi pesnik u Alternativnom centru Šapat. Ovog puta nam iz Šapata stižu nešto drugačiji tonovi, na šta smo do sad već i navikli jer svaki bend koji je do sada gostovao kod njih je bio jedinstven i originalan na svoj način.
Nemi pesnik je izveo pet svojih pesama po kojima ih ljudi znaju, među njima i numeru ,,Koliko si luda“ koja je bila hit godine na radiju ,,202“.


,,Alternativni centar Šapat je pravo osveženje na našoj muzičkoj sceni. Veoma sam srećan što je Nemi pesnik prvi novosadski bend koji je svirao u tom centru i što jedan takav centar postoji. Ambijent, koji je zaista prelep, nas je prosto ,,naterao“ da na drugačiji način izvedemo neke pesme i da iza sebe ostavimo zanimljive live izvedbe. Mi smo kao gosti uživali i sjajno se zabavili u svim segmentima našeg session-a. Drago mi je da smo kao bend podržali priču jednog perspektivnog alternativnog centra i to ćemo nastaviti da radimo.“ poručuje Milan Marković, pevač Nemog pesnika. 

Zanimljivo je i to da je njihovo gostovanje u Šapatu donelo i jedan novi muzički segment “Tvoj stih“ u kom su članovi benda pogađali o kojim se izvođačima radi i završavali (nezavršene) stihove. 

,,Šapat radi punom parom. U prethodnom periodu smo imali bendove iz Crne Gore, Hrvatske pa čak i Ukrajine. Sve te session-e ćete moći da pogledate na našem YouTube kanalu.’‘ poručuju iz centra.


Dodaju i još da: ,,Do sada nam se za nastup javilo preko 100 bendova, i drago nam je što nam sve više poziva stiže iz regiona, što i jeste cilj celog projekta – ujedinjenje i umrežavanje alternativne scene u regionu. Želimo da motivišemo ljude da rade, da im pružimo priliku da se predstave javnosti i da im damo vetar u leđa“. 
Rad Alternativnog centra Šapat možete podržati tako što ćete ih zapratiti na YouTube-u i ostalim mrežama.
Linkovi:
Nemi pesnik – Slučajno:

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here