Iz Alternativnog centra Šapat stižu drugačiji tonovi – Da li je bluz način života?

0
Reklama

Ovog puta nam iz Alternativnog centra Šapat stižu nešto drugačiji tonovi. Beogradski solo izvođač Frank Magnolia je bio gost centra gde je, u svom originalnom stilu, odsvirao pet numera sa svojih albuma.

‘Alternativni centar Šapat je tu da podrži kako bendove tako i solo izvođače. Trudimo se da svojim radom obuhvatimo što veći broj žanrova i različitih zvukova pa smo, iz tog razloga, otvorili vrata i za bluz izvođače poput Frenka’‘ ističu iz centra.

Sve snimke Frenkovog nastupa možete pogledati na njihovom zvaničnom YouTube kanalu “Alternativni centar Šapat“, a snimak koji se, možda, i najviše istakao do sada je Frenkovo gostovanje u segmentu “Tvoj zvuk“ gde je slušao, komentarisao i davao sugestije na numere sa domaće alternativne scene.

Primećujemo da se ljudima jako dopada ideja segmenta “Tvoj zvuk“ i drago nam je zbog toga. Želeli smo ovim segmentom da pomognemo bendovima, čije pesme slušamo, da dobiju neku korisnu informaciju, savet, predlog i to ni manje ni više nego od svojih kolega, muzičara, koji svoje karijere uspešno grade. Gledaocima će, s druge strane, biti zanimljivo da otkriju neku novu muziku i da je prvi put dožive kroz perspektivu i komentare naših gostiju“ poručuju iz centra.

Takođe dodaju “Pozivamo sve autorske bendove da nam šalju svoje numere na mejl alternativnicentarsapat@gmail.com sa naznakom “Za tvoj zvuk“ a mi ćemo se potruditi da se i one nađu već u nekom sledećem segmentu“.

Do sada smo kroz rad Alternativnog centra Šapat mogli da čujemo bendove poput Stray Dogg i Raskid13 i najavljuju da u ovoj godini planiraju da ugoste bendove kako iz zemlje tako i iz regiona.

Da li je bluz način života i da li njegova muzika oslikava i njegov karakter su neka od pitanja koja su postavljali Frenku Magnoliji u intervjuu koji, takođe, možete pogledati na njihovom YouTube kanalu.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here