Ivan Milenković i Bluz mašina objavili lyric video za „Okean“

Ivan Milenković, frontmen benda Bluz mašina, objavio je novi lyric video za pesmu Okean, kao treći singl sa budućeg albuma.

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Nakon pesama „Jedna lepa stvar“ i „Više nisi tu“, Ivan Milenković i Bluz mašina predstavljaju još jedan singl sa budućeg albuma na kojem rade a koji bi trebalo da se pojavi do kraja ove godine.

Kao treći singl, odabrali su pesmu „Okean“, baladu, za koju kažu da u žanrovskom smislu predstavlja eksperiment kojim su pokušali da urade nešto drugačije u odnosu na ono što su do sada radili.

Ne treba se plašiti neuspeha i neprihvatanja od strane ustaljene publike i kritičara, pogotovu ne u drugoj dekadi 21 veka. Svet uveliko ide napred, pa zašto ne bismo i mi?” kaže Ivan.

Pesma „Okean“ opisuje ljudske odnose, ljubav, našu svest koja je istovremeno i beskrajna ali i ograničena i nemirna u odnosu sa stvarnošću.  

Produkciju, kao i na prethodnim pesmama sa novog albuma, potpisuje Saša Otašević (studio Mašina 23).

Lyric video za pesmu „Okean“ možete pogledati ovde: 

Bluz Masina je autorski bluz rok bend iz Beograda koji iza sebe ima vec dva objavljena albuma. Ivan Milenkovic, frontmen i gitarista grupe, trenutno radi na svom prvom solo albumu. Ivan je samostalni umetnik iz beograda i bavi se muzikom i multimedijom vec 21 godinu, a iza sebe ima 6 autorskih izdanja.

Uvek sam želeo da se bavim isključivo muzikom, ali smatram da je u eri u kojoj živimo (i u zemlji kojoj živimo) to postalo nemoguće. Mnogi potežu za dodatnim ili rezervnim prihodima da bi preživeli, jer nastupa, od kad je počela pandemija, ima vrlo malo“ kaže Ivan i dodaje da mu je izuzetno drago što je pronašao svoj autorski izraz i unutrašnji mir, pa može da se posveti autorskom radu.

Više informacija:

https://www.facebook.com/thebluesmachineband

https://www.instagram.com/bluzmasina/

IzvorPress
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Rok klub Fest ima ozbiljno novo pojačanje u julu: Divlje jagode, Kolja, Dža ili Bu

Sezona koncerata se ubrzano zakuhtava Tokom pandemije dok je još bilo dozvole za održavanje koncerata sa svim poratećim merama,...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket