Italijanska atrakcija Måneskin otkrila novi singl i rasprodala turneju za dva sata !

0
Reklama

Nakon hitova “I Wanna Be Your Slave” i “Beggin´” koji su mesecima bili unutar top deset singlova na top lestvicama širom sveta, italijanska rock atrakcija Måneskin objavila je novi singl “Mammamia”.

Popularnost pobednicima ovogodišnjeg Evrosonga na kojem su se predstavili pesmom “Zitti E Buoni” i dalje raste, a nova je pesma u manje od jednog dana prikupila više od 500 hiljada pregleda na YouTubeu (#24 u YouTube trendingu u Hrvatskoj)!

Pesmu su za obožavaoce izveli u Berlinu SO63 koji su predvodili David Bowie te Iggy Pop (Måneskin su ga ugostili na novoj verziji svoje pesme „I Wanna Be Your Slave“. ) “Mammamia” je prva pesma koju su napisali nakon Evrosonga, a više o pesmi i sebi, otkrili su i medijima na press konferenciji.

Pesma govori o percepciji koju ljudi imaju o nekome, dok je taj neko potpuno drukčiji od onoga što oni pretpostavljaju. Time su po prvi puta pokazali i svoju ironičnu stranu. I sami su osetili predrasude nakon Evrosonga kad javnost nije baš uvek shvatala njihove postupke. Energičnu pesmu su producirali Fabrizio Ferraguzzo i Måneskin. Kao i uvek, i ova je pesma snimljena uživo kako bi zvučala žestoko i sirovo. Pesma ima i plesnu vibru zahvaljujući bas rifovima i ritmičnom bubnju.

Najavljena turneja  ‘LOUD KIDS’ je rasprodata u samo dva sata!

Datumi:

6.2. London, Engleska
10.2. Bruxeless, Belgija
12.2. Luksemburg
15.2. Varšava, Poljska
18.2. Beč, Austrija
21.2. Pariz, Francuska
24.2. Zürich, Švajcarska
26.2. Berlin, Nemačka
28.2. Prag, Češka
1.3. Budimpešta, Mađarska
3.3. Amsterdam, Holandija
7.3. Kijev, Ukrajina
9.3. Moskva, Rusija
11.3. Sankt-Peterburg, Rusija
13.3. Tallinn, Estonija
14.3. Riga, Latvija

Foto: Francis Delacroix

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here