IRON MAIDEN U BEOGRADSKOJ ŠTARK ARENI 24. MAJA 2022

0
Reklama

Iron Maiden su svojoj turneji „Legacy Of The Beast 2022“ dodali još šest evropskih gradova, uključujući i koncert u beogradskoj Štark Areni, 24. maja.

Šou je već videlo skoro dva miliona ljudi širom sveta, a obožavaoci i mediji su ocenili da je u pitanju najekstravagantniji i vizuelno najspektakularniji nastup u karijeri benda do sada, sa set listom višedecenijskih hitova, koji su favoriti njihovih brojnih obožavalaca. Bend će izvoditi i pesme sa novog studijskog albuma „Senjutsu„. Iron Maiden je poslednji put svirao u Srbiji 2014. godine, tako da će ovaj koncert biti jedinstvena prilika za fanove da prvi put čuju nove pesme uživo i da budu svedoci spektakularnog koncerta u Štark Areni.

Frontmen benda Bruce Dickinson povodom ovog događaja kaže: „Zaista se radujemo našem povratku u Evropu sledeće godine i sjajno je što sada možemo da dodamo Beograd i druge koncerte u istočnoj Evropi, velike gradove i velike fanove. Uzbuđen sam zbog novih dodataka scenskoj produkciji i jedva čekamo da svi vide šta smo planirali. Ceo bend je zaista uživao u dosadašnjoj turneji i sada jedva čekamo da se vratimo na put da sviramo uživo, zabavimo se i vidimo sve vas ponovo!“

Potpuna lista novih evropskih gradova i datuma je:
22. maj, Hrvatska, Zagreb, Arena
24. maj, Srbija, Beograd, Štark Arena
26. maj Rumunija, Bukurešt, Romexpo Outdoor
29. maj Ukrajina, Kijev, VDNG
13. juli Bugarska, Sofija, Arena Armeec
16. juli Grčka, Atina, Stadion Olympic

Ulaznice će biti puštene u prodaju 6. decembra u 10:00 časova po ceni od 3.900 do 6.900 dinara preko https://new.tickets.rs/event/iron_maiden_1200. Kao i uvek, biće organizovana ekskluzivna pretprodaja za članove fan kluba Iron Maiden. Specijalni gosti koncerta u Beogradu biće „Lord Of The Lost„.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here