Internacionalni sastav Bones in Butter baziran u Beogradu samostalno objavljuje svoj treći singl

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Her Cave je na lep i filmski način sastavljena pesma koja u sebi sjedinjuje više žanrova da bi stvorila nešto što do sada nismo čuli. Uronićete u jedan svet dream popa i alternativne žestine, u kome se smenjuju saksofonske solaže i atmosferični sintisajzerski zvukovi sa tajanstvenim pratećim vokalima. Steći ćete skoro osećaj da ste zarobljeni u snu sve dok ne shvatite da se zaista nalazite u snu – iz koga ne želite da se probudite.”
– muzički portal TheSoundsWontStopIdejni pokretač sastava Bones in ButterMilutin Krašević (autor, glavni vokal, klavijature) odrastao je u Švajcarskoj gde se alternativnom muzikom bavi od 88. godine prošlog veka. Danas živi i radi u Beogradu, a u jeku pandemije upušta se u potragu muzičkih saradnika preko interneta.
Ekipa sa kojom je vremenom ustalio stalnu postavu benda čine poznati beogradski muzičari Luna Škopelja – prateći vokali (Fantom, Natalee, Hatter Matter), Srđan Popov – miks i master (Sergio Lounge, Auto Park, Coucou Abel), Dejan Škopelja – bas gitara (Babe, U Škripcu), Todor Živković – gitara (Quarterbuzz, Bitipatibi) i Feđa Franklin – bubnjevi (Fish in Oil, Sana Garić).
Na njihovom novom singlu gostuju lokalni muzičari Pavle Popov (gitara) i Damjan Kapor (bas gitara), kao i inostrani muzičari Marcelo Effori (bubnjar iz Sao Paola) i Dima Faustov (Saksofonista iz Ukrajine).

Atmosfera ove nove pesme i video spota sastava Bones in Butter je prelepa. Ovo je psihodelično putovanje u jednu paralelnu stvarnost gde sve postaje moguće. Radi se o crno belom spotu što je pametna odluka jer čini celokupnu atmosferu još dramatičnijom. Još jedna odlična pesma, još  jedan odličan muzički doživljaj.”
Chris Mariotti, Edgar Allan PoetsUmetnički crno-beli spot za pesmu sniman je u blizini rumunskog grada Arada. Autor videa je višestruko nagrađivani rumunski reditelj Mimi Salajan, a misteriozna zvezda spota je umetnica Roxi Orz.

Sastav Bones in Butter ove godine je samostalno objavio singlove Littlewing i Sad Girl koji su zapaženi od strane internacionalnih muzičkih blogova i kritičara. Dosadašnjim materijalom najavljuju svoj debi album Songs for a Sane Society.

IzvorPress
FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Rok klub Fest ima ozbiljno novo pojačanje u julu: Divlje jagode, Kolja, Dža ili Bu

Sezona koncerata se ubrzano zakuhtava Tokom pandemije dok je još bilo dozvole za održavanje koncerata sa svim poratećim merama,...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket